Що нового?

Набір учасників [Лабораторія зцілення звуком] схуднути, підтримати здоров'я (Олена Матюхіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 662 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 24.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Наше тіло набирає зайві кілограми досить швидко, а йдуть вони досить складно.
Особливо тяжко доводиться тим, чия вага істотно перевищує норму.
Тому зайву вагу неправильно відносити лише до естетичної проблеми: жоден лікар не порекомендує схуднути заради зовнішньої краси.
Основна мета позбавлення від непотрібних кілограмів - це запобігання більшості існуючих хвороб, починаючи від гіпертонії і закінчуючи цукровим діабетом, що сприяє не тільки поправленню здоров'я, але і поліпшенню якості життя.
У людей, які страждають надмірною вагою і ожирінням, зазвичай спостерігається нестача клітинної рідини. В результаті цього процес обміну речовин в клітинах загасає.
Жирові клітини необхідно постійно постачати клітинної рідиною, щоб запустити процес їх спалювання. Якщо в клітинах достатньо вологи, жирові відкладення тануть самі собою. Намагайтеся пити більше чистої води і виключіть максимально можливо сіль з раціону харчування, так як сіль виводить рідину з клітин.
Зруйнувати клітини, що містять жир, можна за допомогою спеціальних звукових хвиль, які дозволяють домогтися хороших результатів за короткий проміжок часу!

Частоти звучать в цій програмі:

• у нашій новій програмі" схуднути, підтримати здоров'я " звучить найпопулярніша частота 295,8 Гц. Ця частота сприяє ефективному розщепленню жирових клітин.
  • а частоти 465 гц і 787 гц — це позбавлення від цілого комплексу різних захворювань, вони вирівнюють енергетичний фон організму, приводять його в гармонійний стан.
спробуйте самі і здивуєтеся, як це може бути легко!

Ви отримуєте:
1. Схуднути, підтримати здоров'я. Ізохронні тони.wav
Розмір файлу: 714.04 MB
Час звучання 60 хвилин
2. Скинути вагу, підтримати здоров'я. Ізохронні тони. З музикою.wav
Розмір файлу: 717.88 MB
Час звучання 65 хвилин

https://privatelink.de/?https://magic-audio.ru/product/pohudet-podderzhat-zdorove/

Угорі