очищення від негативу, зцілення старих ран, внутрішня свобода, матеріальне благополуччя. Чистий білий шум. Голосовий супровід, цілющі частоти
Це 4 фрази змінюють реальність, 4 фрази зцілюють підсвідомість.
"Мені дуже шкода"
"Прости мене"
"Я дякую тобі"
"Я тебе люблю"
Метод Хоопонопоно (Hooponopono) корисний людям, які хочуть поліпшити якість свого життя. Буквальний переклад цього незвичайного слова Хоопонопоно: "виправити помилку"або" зробити все правильно". Хоопонопоно допомагає очиститися від внутрішнього негативу, зцілити старі рани і відчути внутрішню свободу.
Хоопонопоно-це стародавня гавайська техніка зміни зовнішнього світу шляхом очищення своєї підсвідомості від деструктивних програм, накопичених з досвідом цього життя і попередніх втілень. Це техніка вирішення питань і будь-яких проблем.
У порівнянні з безліччю езотеричних практик Хоопонопоно відрізняється своєю простою і глибокої духовної наповненістю. Гавайська методика звеличує духовний розвиток, зближення з Богом. Хоопонопоно: метод позбавлення від негативних ситуацій, набуття здоров'я, щастя і благополуччя.
У програмі звучать частоти Хоопонопоно, що дозволяють зцілити психічний і емоційний стан, знайти гармонію всередині себе. Частоти позитивно відбиваються на здоров'ї, призводять до матеріального благополуччя. Програма очищає негативні спогади родом з дитинства, дозволить поміняти ставлення до своїх батьків, прийняти їх справжніми, замінити злість на почуття подяки. Очищає негативні спогади. Дозволить знизити почуття тривожності, роздратування, знайти внутрішній спокій. Частоти Хоопонопоно позбавляють від песимістичного настрою і дають натхнення.
Рекомендації до прослуховування:
1. Частотна програма Хоопонопоно.wav
Час звучання: 30 хв
Розмір файлу: 330 МБ
Формат файлу: wav-без стиснення
2. Хоопонопоно-частоти-музика-голос.wav
Час звучання: 35 хв
Розмір файлу: 353 МБ
Це 4 фрази змінюють реальність, 4 фрази зцілюють підсвідомість.
"Мені дуже шкода"
"Прости мене"
"Я дякую тобі"
"Я тебе люблю"
Метод Хоопонопоно (Hooponopono) корисний людям, які хочуть поліпшити якість свого життя. Буквальний переклад цього незвичайного слова Хоопонопоно: "виправити помилку"або" зробити все правильно". Хоопонопоно допомагає очиститися від внутрішнього негативу, зцілити старі рани і відчути внутрішню свободу.
Хоопонопоно-це стародавня гавайська техніка зміни зовнішнього світу шляхом очищення своєї підсвідомості від деструктивних програм, накопичених з досвідом цього життя і попередніх втілень. Це техніка вирішення питань і будь-яких проблем.
У порівнянні з безліччю езотеричних практик Хоопонопоно відрізняється своєю простою і глибокої духовної наповненістю. Гавайська методика звеличує духовний розвиток, зближення з Богом. Хоопонопоно: метод позбавлення від негативних ситуацій, набуття здоров'я, щастя і благополуччя.
У програмі звучать частоти Хоопонопоно, що дозволяють зцілити психічний і емоційний стан, знайти гармонію всередині себе. Частоти позитивно відбиваються на здоров'ї, призводять до матеріального благополуччя. Програма очищає негативні спогади родом з дитинства, дозволить поміняти ставлення до своїх батьків, прийняти їх справжніми, замінити злість на почуття подяки. Очищає негативні спогади. Дозволить знизити почуття тривожності, роздратування, знайти внутрішній спокій. Частоти Хоопонопоно позбавляють від песимістичного настрою і дають натхнення.
Рекомендації до прослуховування:
- Програму можна слухати і в навушниках і без навушників. Слухати можна кілька разів поспіль, якщо це не доставляє дискомфорту.
- Ви можете скласти свій графік роботи , який буде підходити вам по психіці і енергетиці, спирайтеся на свою інтуїцію, прислухайтеся до себе і довіряйте собі.
- Перед прослуховуванням програм містять частоти випийте склянку чистої води. Це необхідно для того, щоб уникнути зневоднення, так як частотні коливання передаються в організмі через рідину, внаслідок чого вона активно витрачається.
1. Частотна програма Хоопонопоно.wav
Час звучання: 30 хв
Розмір файлу: 330 МБ
2. Хоопонопоно-частоти-музика-голос.wav
Час звучання: 35 хв
Розмір файлу: 353 МБ
https://privatelink.de/?https://magic-audio.ru/product/hooponopono-chastotnaya-programma/