Що нового?

Набір учасників [Ладна я] я тебе знайду. Пакет "Голд" (Алла Касаткіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 7317 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 400.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
програма практикуму:
  • чому питання" Як мені знайти швидше свого чоловіка " поки не приносить бажаних результатів
  • застрягла в свободі: що тримає вас на самоті, і чи готові ви до відносин
  • Центр Вашого Всесвіту: навколо кого сьогодні крутиться щастя Вашого життя насправді
  • помилкові умови, якими ви самі перекриваєте собі шлях до щастя
  • ПРАКТИКА: з полону батьківських історій в своє власне щастя
  • очікування від відносин: як Ваші мрії відводять вас від щастя і як прийти до відносин своєї мрії
  • ТРИ важливих моменти, від яких залежить ваш настрій на серйозні стосунки з чоловіком
  • за і проти очікувань зручного моменту, відповідного варіанту та інших умов - як не розтринькати дорогоцінний час для свого щастя
  • Момент істини: які відносини найбільше вам підходять в даний момент, щоб отримати в них максимум комфорту для себе
  • погляд спостерігача: які типажі чоловіків вдало підходять під певні формати відносин
  • біг по колу: як припинити обридле "перевтілення" ваших колишніх у ваших майбутніх
  • ПРАКТИКА: витягуємо максимум користі для майбутнього з ваших минулих відносин
  • очікування від чоловіків: чого реально ви чекаєте від чоловіка і чому досі ніяк не можете отримати
  • ПРАВДА і брехня про збіги, протилежності, пропорції і альтернативи, які важливо врахувати, влаштовуючи особисте життя
  • ПРАКТИКА: Нехай ваші "колишні" попрацюють на ваше майбутнє щастя
  • ваш секретний Ключ до щасливих стосунків, яким пора скористатися
  • відсікаємо зайве: відчуйте себе скульптором майбутніх відносин і "викиньте" все, що заважає побачити гідного чоловіка
  • Як перестати "здаватися" і нарешті почати бути по-справжньому привабливою для себе і для нього
  • повідомте йому про це обов'язково! Що важливо знати вашому чоловікові, що ви з ним були щасливі
  • ПРАКТИКА: ваш ідеальний ПАРТНЕР для щасливого життя: що дійсно важливо для вас в чоловікові і як ви про це дізнаєтеся на побаченнях
  • Чому ти мене досі не знайшов? Що стримує появу потрібного Вам чоловіка у Вашому житті
  • Як прибрати свої внутрішні обмежувачі і перешкоди, щоб у вас з'явилися ті відносини, в яких вам буде комфортно
  • ПРАКТИКА: дозволяю своєму щастю бути!
  • це допоможе вам відчути себе повністю готовою до нових відносин
  • ДЕСЯТЬ перших кроків до ваших нових щасливих стосунків з чоловіком
https://privatelink.de/?https://ladnaya-ya.ru/naydu

Угорі