натуральні дезодоранти (домашні та професійні)
Хочете зробити догляд за собою більш натуральним? Дезодорант-це основа щоденної гігієни, і його склад повинен бути не тільки ефективним, але і безпечним!
Навчіться робити 100% натуральні, ефективні та безпечні дезодоранти-для себе, для своїх близьких або на продаж! На цьому курсі Я даю теорію і дуже багато практики.
Ви дізнаєтеся:
Цей курс присвячений виготовленню самих різних видів і типів натуральних дезодорантів. Я докладно розповідаю про те, які компоненти використовуються в домашньому і професійному виготовленні натуральних дезодорантів, пояснюю принцип їх дії і покроково показую весь процес виготовлення.
Цей курс буде корисний і тим, хто хоче зробити догляд за собою більш натуральним і безпечним, і тим, хто займається виготовленням натуральної косметики професійно. Я даю як прості рецепти на основі доступних компонентів, так і професійні (з використанням натуральних і добре зарекомендували себе активів)
Хочете зробити догляд за собою більш натуральним? Дезодорант-це основа щоденної гігієни, і його склад повинен бути не тільки ефективним, але і безпечним!
Навчіться робити 100% натуральні, ефективні та безпечні дезодоранти-для себе, для своїх близьких або на продаж! На цьому курсі Я даю теорію і дуже багато практики.
Ви дізнаєтеся:
- Як працюють натуральні дезодоранти і в чому їх відмінність від промислових
- які компоненти використовуються в домашніх і професійних натуральних дезодорантах
- які ефірні і натуральні масла можна використовувати для таких дезодорантів
- Як робити і як зберігати натуральні дезодоранти
- натуральні дезодоранти-стіки
- натуральні дезодоранти-пасти
- натуральні дезодоранти-роли на основі гелю
- натуральні дезодоранти-роли на основі емульсії
- натуральні дезодоранти-спреї
- натуральні дезодоранти "0% відходів" ("zero waste")
- дезодорант-пасту"лимонний сорбет"
- дезодорант-Стік без соди"Чайна троянда"
- дезодорант-Стік "POISON" (какао & тубероза)
- дезодорант-рол з алое Вера для чутливої шкіри
- дезодорант-рол"Літсея & іланг-іланг"
- дезодорант 0% відходів"Пальмароза"
Цей курс присвячений виготовленню самих різних видів і типів натуральних дезодорантів. Я докладно розповідаю про те, які компоненти використовуються в домашньому і професійному виготовленні натуральних дезодорантів, пояснюю принцип їх дії і покроково показую весь процес виготовлення.
Цей курс буде корисний і тим, хто хоче зробити догляд за собою більш натуральним і безпечним, і тим, хто займається виготовленням натуральної косметики професійно. Я даю як прості рецепти на основі доступних компонентів, так і професійні (з використанням натуральних і добре зарекомендували себе активів)
https://privatelink.de/?https://lalavanda.school/courses/naturalnye-dezodoranty/