Що нового?

Набір учасників [lalavanda.school] Школа DIY-подарунків: косметика & свічки (з нуля) (Ольга Ларноді)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 548 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 47.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
хочете з нуля навчитися робити красиві, корисні, ароматні і 100% натуральні подарунки своїми руками? Цей курс для вас!

про що цей КУРС
На курсі я розповідаю і показую як своїми руками робити косметику, СПА-продукти і свічки: я відібрала для вас найпростіші і перевірені рецепти, які вийдуть навіть у новачків!

Після проходження курсу ви:
  • навчіться з НУЛЯ робити бальзами для губ і тіла, Баттери, маски для обличчя і плитки для вмивання, солі і бомби для ванни, найрізноманітніші свічки – і в подарунок, і для себе!
  • отримайте електронну книгу з рецептами (70 рецептів та ідей саморобних подарунків)
  • навчіться робити красиві етикетки для своїх подарунків
  • Отримайте заряд творчого натхнення і прекрасного настрою!
“а якщо я взагалі ніколи нічого такого раніше не робила, у мене вийде?..”
Звичайно!

Курс побудований за принципом відео-уроків – спочатку "об'яснялкі", і потім я показую весь процес, що називається, "на пальцях". У книзі рецептів ви також знайдете не тільки самі рецепти, але і докладні роз'яснення.

Всі рецепти курсу розраховані на те, щоб, з одного боку, навіть новачки могли з ними впоратися, а з іншого – щоб продукти по ним виходили на рівні, і не виглядали виробами або спробами заощадити.

“а рецепти тільки з усякими складними КОМПОНЕНТАМИ?..”
Складного нічого немає

Всі компоненти для подарунків за рецептами курсу ви зможете замовити з доставкою на сайтах вашої країни, список таких сайтів (для різних країн) Я даю в додатку.

Частина компонентів ви зможете знайти і в звичайних супермаркетах і аптеках (наприклад, соду, барвники і лимонну кислоту для бомб, або глини і трави для масок для обличчя). Частина компонентів вам доведеться замовити з доставкою на спеціальних сайтах (що залишилися після вашої хенд-мейд сесії компоненти ви потім зможете використовувати для створення домашньої косметики).

а як проходить навчання?
Курс в запису-ви можете дивитися відео-уроки у зручний для Вас час (3 години відео-уроків і 110 сторінок матеріалів для роздрукування). Доступ до всіх матеріалів курсу довічний.

Питання можна задавати під уроком, я відповідаю на питання протягом доби. Ну або можна зв'язатися зі мною будь-яким іншим зручним вам способом.

" майже переконали – і все-ТАКИ-що я отримаю в результаті?..”
  • корисні навички - адже робити натуральну косметику і свічки можна не тільки в подарунок, але і для себе!
  • ідеї подарунків на всі випадки і свята-Дні народження, ювілеї, 8 березня, День Св. Валентина і т. д.
  • захоплення і здивування на обличчях тих, кому ви вручите свої творіння (вам не повірять, що ви зробили їх своїми руками
https://privatelink.de/?https://lalavanda.school/courses/shkola-diy-podarkov-kosmetika-svechi-s-nulya/

Угорі