про курс: коли я шукаю собі виконавця на послугу - будь то майстер по віям або нігтям, кондитер або психолог - то часто не можу знайти потрібну інформацію в його Instagram-профілі. Хоча там все є-і обкладинки, і текст на фото, і вічні сторіз, і рубрики, і хештеги, і..ще багато чого! Від бардаку-каруселі у мене розбігаються очі і я просто залишаю профіль. І шукаю іншого. Як вам не втрачати своїх клієнтів і навчитися підносити себе? Як відокремити важливу інформацію від додаткової? Як збільшити свій дохід, використовуючи все той же Instagram? Оголошую набір на майстер-клас зі створення landing профілю!
що це і навіщо?
- Це "сайт-візитка" зі звичним для клієнта інтерфейсом - в Instagram.
- він дозволяє розмістити важливу інформацію про вас і Ваші послуги в зоні видимості, на одній сторінці.
- відображає ваш індивідуальний стиль.
- і головне-збільшує заробіток!
Для фахівців-фрілансерів, яким набридло відповідати на одні й ті ж питання в Direct і які налаштовані збільшити потік клієнтів.
Курс точно підійде, якщо ви:
- Майстер манікюру та педикюру.
- лешмейкер.
- перукар-стиліст.
- іміджмейкер.
- Косметолог.
- Стоматолог.
- Пекар-кондитер.
- слюсар-Сантехнік.
- Репетитор.
- Копірайтер.
- Дизайнер.
- фрілансер іншого профілю, що просуває себе через соцмережі.
- лендінг принципи: викорінюємо зайве, вивуджуємо важливе.
- створення індивідуального стилю, вміння виділятися і зачепити потенційного клієнта.
- правильне розташування інформації, композиція.
- Програми для роботи на комп'ютері, мобільних пристроях і планшетах, детальний розбір важливих функцій.
- де взяти матеріал для оформлення: робота зі стоками, кистями, фотографіями.
- детальний розбір побудови кожного поста.
- Розвиток лендінг сторінок при зміні інформації.