Що нового?

Набір учасників Ласки-магія дотику.Курс: Ласки (Світлана Грабова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2648 ГРН
Учасників: 0 з 27
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 102 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 70727

Прихований контент для користувачів Alister, Аигога, Homer, vintra Дайнерис, Двалін, Коловрат, Москва.
Натисніть, щоб розкрити...

якщо сказати однією фразою, то цей курс розкриває всього лише один, але дуже важливий секрет:
як стати жінкою, яку чоловік буде хотіти завжди, хотіти бачити, хотіти чути, хотіти займатися любов'ю або просто обійняти і притиснути до себе.. Причому все це без прив'язки до тривалості відносин - неважливо, вони разом перший день або вже 10 років. У чоловіка просто незрозумілим для нього чином всередині починає пульсувати постійне бажання: "я хочу, щоб вона була поруч".

Нехай інші жінки продовжують сумно виконувати один і той же мінет. Нехай вони ковтають зради і продовжують діяти в ліжку так само, як на випускному в 11 класі. Нехай судорожно перевіряють телефони своїх чоловіків. Це - не твій шлях.

отримуй знання, які зроблять тебе в ліжку ще більш майстерною жінкою:

• ти опануєш мануальної технікою масажу члена і яєчок.
    • 26 вправ для члена будуть в твоєму арсеналі.
    • масаж яєчок, масаж простати-ти станеш в цьому гуру.
    • опануєш 30+ техніками мінету.
    • дізнаєшся, як правильно розминати язик і щелепи перед тим, як діяти.
    • навчишся надягати презерватив без рук.
    • "Глибоке горло"? Африканський мінет? Ти все це зумієш!
    • дізнаєшся, як можна поїдати апельсин на статевому члені.
    • зрозумієш, як зробити так, щоб самій отримувати кайф від процесу.
Все це і ще дещо смачне ти побачиш, повториш і запам'ятаєш. Всі техніки я буду демонструвати Для тебе на моделі, так що ніяких абстрактних міркувань: тільки практика!

А ще я обов'язково відповім на кожне твоє запитання під час онлайн майстер-класу, який пройде в рамках курсу.

Я 10 років збирала і примножувала знання для того, щоб сьогодні ти змогла змінити своє життя і розкрити сексуальність на повну. Зараз це коштує $100, але вже завтра ти зрозумієш, що набуті тобою знання безцінні.

Продажник:

https://privatelink.de/?https://laski.kholodenko.eu

як зробити Online ефективним інструментом для знайомств, спілкування і зближення з дівчатами?
В інтернеті зараз присутні абсолютно всі. За пару годин проведеного часу в Інтернеті ти побачиш на порядок більше класних дівчат, готових до спілкування, ніж зустрів би в найкращих місцях твого міста. Але як це використовувати?

Головна помилка більшості чоловіків полягає в тому, що вони використовують Онлайн лише на 5-10% - тільки для знайомств. Замість того, щоб вкластися в створення свого привабливого онлайн-образу і розібратися в техніках і стратегіях зближення з дівчатами в мережі, хлопці наголошують на тому, щоб призначити зустріч і вже там "працювати" на результат.

Це в корені неправильний підхід. Зараз все змінилося. Тобі вже не потрібно витрачати величезну кількість часу на пошук дівчини і подальші залицяння.

в онлайні все по-іншому. швидше. Простіший. Звичайно, якщо все робити правильно. Знайомство починається ще до перших фраз, побачення проходить онлайн ще до самої зустрічі, процес зближення став більш різноманітним і природним. І все це можна робити цілком і повністю в мережі, зустрічаючись вже тільки тоді, коли ви обидва розумієте, що хочете бути разом. У наш час Онлайн вже повністю інтегрований в життя, це стосується і особистого життя теж. І чим раніше ти це зрозумієш і зробиш необхідні зміни, тим краще будуть твої успіхи з дівчатами, тим більш насиченим і повноцінним буде твоє особисте життя.

Онлайн-програма складається з 2 блоків: Підготовчого, під час якого учасники створять або скорегують свій онлайн-образ і налаштують базу, необхідну для подальшої успішної роботи і Основного, який буде присвячений всім нюансам процесу ефективних знайомств, спілкування і зближення з дівчатами в мережі.

що ти отримаєш в результаті?
  • створиш профіль-магніт. Ти сформуєш привабливий онлайн-образ, сторінку-магніт і зможеш поставити залучення дівчат з онлайну практично на автопілот
  • зрозумієш, як переходити від знайомства до зближення повністю Online. Ти зрозумієш, як працює Онлайн "зсередини": від формування інтересу до себе до зближення, від знайомства і соціального спілкування до флірту і близькості
  • отримаєш результат, застосувавши на практиці систему, яку я тобі дам. Ти опануєш різними форматами знайомства і онлайн-спілкування і на практиці навчишся переходити до зближення з дівчатами.
на 24 уроках основного блоку я розповім про те, як створити правильну думку про себе ще до моменту знайомства, як правильно починати спілкування з дівчатами, як переходити від звичайного соціального спілкування до флірту, зближення і надалі до побачення і близькості.
Крім цього, ми розглянемо різні стратегії спілкування, закохування, а також складні ситуації в онлайні.

тебе чекає:
  • 8 великих тематичних онлайн-семінарів (кожне заняття включатиме в себе 3 уроки);​
  • домашні завдання для опрацювання;​
  • участь у закритому Telegram-чаті для учасників;​
  • фінальний семінар з відповідями на запитання, розбором ситуацій та бонусною темою.​

https://privatelink.de/?http://online.ortegaproject.com/2020Переглянути вкладення 70729

Угорі