ЛАТИХАН
- унікальна суфійська тілесна практика, в основі якої лежать автентичні руху, тобто руху виражають справжні бажання тіла і душі.
В ході виконання даної практики потік тонкої енергії проливається через тіло людини, омиваючи і зцілюючи його
Це ефективна система психотренінгу для людей, які не мають достатньо часу для занять медитаціями або якимись практиками, що вимагають повного занурення і зосередження, для людей, які живуть реальним життям, а не в монастирях
Заняття 1-2 рази на тиждень по 20 хвилин
що дає дана практика
● Знімає фізичне і психологічне напруження;
● М'яко прибирає м'язові затискачі і блоки, включаючи механізм саморегуляції і самозцілення (при регулярній практиці);
● Максимально швидко "включає" почуття тіла (Я — є!), цілісності (я-ціла), спонтанності (почуття свободи в тілі);
● Відновлює природний рух енергії в тілі;
● Налаштовує інтуїтивні процеси в тілі (в тому числі харчування, рух);
● Дозволяє працювати з глибинними запитами, отримуючи свої відповіді через відчуття і рух.
На відміну від багатьох інших технік, він працює комплексно, з фізикою і психікою людини, поетапно, шар за шаром очищаючи його як цибулину від негативних нашарувань програм роду і соціуму
Ефект від латіхана відчутно збільшується, якщо працювати в групі, навіть дистанційно.
при регулярній практиці:
- унікальна суфійська тілесна практика, в основі якої лежать автентичні руху, тобто руху виражають справжні бажання тіла і душі.
В ході виконання даної практики потік тонкої енергії проливається через тіло людини, омиваючи і зцілюючи його
Це ефективна система психотренінгу для людей, які не мають достатньо часу для занять медитаціями або якимись практиками, що вимагають повного занурення і зосередження, для людей, які живуть реальним життям, а не в монастирях
Заняття 1-2 рази на тиждень по 20 хвилин
що дає дана практика
● Знімає фізичне і психологічне напруження;
● М'яко прибирає м'язові затискачі і блоки, включаючи механізм саморегуляції і самозцілення (при регулярній практиці);
● Максимально швидко "включає" почуття тіла (Я — є!), цілісності (я-ціла), спонтанності (почуття свободи в тілі);
● Відновлює природний рух енергії в тілі;
● Налаштовує інтуїтивні процеси в тілі (в тому числі харчування, рух);
● Дозволяє працювати з глибинними запитами, отримуючи свої відповіді через відчуття і рух.
На відміну від багатьох інших технік, він працює комплексно, з фізикою і психікою людини, поетапно, шар за шаром очищаючи його як цибулину від негативних нашарувань програм роду і соціуму
Ефект від латіхана відчутно збільшується, якщо працювати в групі, навіть дистанційно.
при регулярній практиці:
- Поетапне усунення психологічних блоків, не усвідомлюваних і усвідомлюваних обмежуючих переконань, травмуючих переживань (від самого раннього дитинства по теперішні дні)
- Усунення нав'язливих станів, думок, негативних установок, чужорідних програм, яких чимало в кожному, враховуючи, що в цивілізації соціум будує особистість з дитинства
- Вирівнює мислення, емоційно стабілізує, зупиняє внутрішній діалог (словом в голові)
- Прибирає наслідки психологічних блоків на рівні фізичного тіла, покращує здоров'я за рахунок усунення причин
- Покращує сенсорику, стоншує сприйняття, інтуїцію
- Швидко підвищує енергоуровень і енерготонус
- Розвиває творчий початок, стоншує творчість
https://privatelink.de/?https://psipraktik.ru/latihan/