"Learning for life", Анастасія Трифонова - керівник онлайн-школи" Kognetika", психолог.
Курс про стратегії ефективного навчання, про мозок, про пам'ять і звички, про фокус і увагу, про ваші сильні сторони і унікальність.
курс підходить тим, хто хоче:
- легко засвоювати і запам'ятовувати нову інформацію
- розуміти як навчається мозок
- організовувати процес і доводити навчання до кінця
- справлятися з прокрастинацією і відкладанням завдань
- фізіологія навчання. Дізнаємося, що таке нейропластичність і як вчиться мозок.
- організація процесу. Розберемо, як справлятися з прокрастинацією і доводити навчання до кінця
- стратегії навчання. Знайдемо відповідні стратегії з урахуванням ваших сильних сторін і цілей.
- відповіді на ваші запитання. Зворотній зв'язок буде проходити в чаті телеграма, ми любимо питання!
⠀
Я зараз не про шкільний формат, де ви пасивно сидите за партою, а вам розповідають про непотрібні логарифми. У школі нас не навчили вчитися
⠀
А ось писати коди або тз для програміста, швидко освоїти нову професію-віддалену і з хорошими перспективами, звикнути пити склянку води з ранку, перестати думати" це все через Мене "і навчитися новій установці" я-ок, ти – ок " - ось це дуже цінно.
⠀
Давайте прикинемо, скільки курсів і навчань ви вже пройшли, а чи взяли Ви максимум або просто пробіглися по відео і тексту в надії, що щось залишиться в пам'яті? PS. При такому підході-дуже навряд чи.
⠀
А скільки вже є куплених, але не завершених програм, тому що не вийшло організувати час, якого завжди немає, і результат, коли говорять – Ось інформація, а далі сам. А як сам? Мало хто розповідає
⠀
Мій новий курс Як мені сказали, Це шанс не виживати, а жити в новому чудовому світі, де або ти постійно розвиваєшся, або ти в аутсайдерах.
⠀
Що буде?
Тариф Базовий
-20 уроків + 4 вебінари
- Весь склад пакету"мінімальний"
- ТРІАЗ, Аріз та інші нестандартні технології вирішення повсякденних завдань
- Зміна переконань, звичок і мислення через нейропластичність
- Після оплати вам відкриються перші уроки, з тестами, типологіями та анкетою, ми будемо знаходити ваші сильні сторони;
- 6 квітня, в день офіційного старту, ми знайомимося з фізіологією навчання – як вчиться мозок, як працює пам'ять, як управляти увагою і прокрастинацією;
- все це супроводжується конкретними інструментами, фішками, техніками, які допоможуть вам навчатися швидко і якісно;
- за підсумком курсу ми з вами створюємо Ваші персональні стратегії навчання.
https://privatelink.de/?https://skorochtenie.online/learning-for-life#start