Що нового?

Придбаний Ледачі запуски. Пакет Стандарт (Марія Самиліна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2537 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 114.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Для практикуючих фрілансерів, фахівців допомагають професій і експертів, які хочуть проводити майстер-класи, інтенсиви і заробляти додатково

Ти запустиш свій інфопродукт за 3 тижні без вебінарів, упахіванія, технічного пекла, нав'язливих продажів і заробиш прямо на тренінгу.
Дізнаєшся як експерту, фрілансеру почати заробляти більше в соцмережах без роботи на знос і вигорання
Я ненавиджу класичний інфобіз і вважаю маренням місяцями пиляти воронку, вилизувати упаковку, щоб в результаті з'ясувати, що курс нікому не потрібен.
Прямо на тренінгу я допоможу тобі визначитися з продуктом і створити його.
Ти зрозумієш, які пости написати, щоб залучити зацікавлену аудиторію, яка хоче купити. Заробиш грошей між справою і навчишся кайфувати від запуску.
Кожен день ти будеш отримувати міні завдання-написати пост/придумати заголовок/поспілкуватися в коментах – як бачиш, нічого складного.
Перевірений покроковий алгоритм допоможе пройти весь запуск на Гавкайте.
Просто за допомогою особливих текстів за схемою на особистій сторінці і/або в групі.

Тобі достатньо мати від 500 більш-менш живих друзів або передплатників на своїй сторінці і просто повторювати за мною.

Що буде:
  • 3 тижні кайфової роботи в приємній компанії (неприємні до мене простий не приходять)
  • чат Підтримки для мозкових штурмів і відповідей особисто від мене
  • щоденна розсилка міні-завдань, типу напиши пост за схемою, поотвечай на коменти, придумай заголовок і тд
  • раз на тиждень вебінари з розбором питань у форматі живих скликань
  • спеціальний бот для підняття активностей на твоїй сторінці, щоб виросли охоплення
  • спеціальний блок по таргетованій рекламі, якщо немає грошей на спеців-зможеш налаштувати за простою схемою самостійно (крім пакету економ)
Що отримаєш:
  • розгойдаєш активність на сторінці і будеш отримувати купу лайків і коментів
  • створиш свій інфопродукт-майстер-клас, інтенсив, марафон за 1/2/3 тисячі рублів
  • залучиш зацікавлену аудиторію і заробиш грошей
  • і супербонус від мене-приємне спілкування в чатику, обнімашки, підтримка і мотивація.
Для кого:
  • Для тих, у кого є 500 більш-менш живих передплатників в соцмережах-на особистій сторінці і/або пабліку
  • для фрілансерів: таргетологів, копірайтерів, дизайнерів, автоматизаторів, маркетологів і т. д
  • фахівців: психологів, тренерів, коучів, репетиторів, дієтологів, юристів, астрологів, нумерологів і тд
Ще раз:
  • 3 тижні тренінгу, відповідей на питання і допомоги в чаті,
  • 4 вебінари з відповідями на питання,
  • 25 докладних інструкцій і завдань,
  • сотні лайків “коментарів і захоплені крики " куди платити гроші?!”
  • запуск крутого продукту, який принесе тобі гроші, а учням море користі
Пакет "Стандарт"

https://privatelink.de/?https://vk.com/wall-34720122_40857

Угорі