Що нового?

Придбаний Легше (Ксенія Рись)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1802 ГРН
Учасників: 0 з 42
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 44.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Я думала про популярному серед всяких йогів комплексі "5 тибетських перлин". Це дуже прості 5 вправ. Комплекс став популярним, тому що кілька рухів ну кожен може виконувати щодня. А суть саме в щоденному повторенні. Без пропусків.
І ось, з чуток, люди за пару років перетворюються тільки завдяки цьому комплексу. Здоровіють, молодіють, стають гнучкішими, сильнішими.

Що, вже побігли гуглити чудовий комплекс?

Якраз в той момент мені викотили претензію, що комплекси на курсі "здорова постава" вимагають більше часу, ніж 10 хвилин.

І я подумала, дійсно, адже не всі хочуть глибоко і комплексно підійти до роботи зі своїм тілом. Комусь хочеться просто робити кожен день хоч щось, щось просте, що буде якось покращувати стан тіла.

Нехай навіть люди не розуміють вправ з "5 тибетців", нехай навіть вони роблять щось некоректно і не усвідомлюючи свої дії. Суть в тому, що коли робиш регулярно хоч щось, це в будь-якому випадку буде покращувати тіло. Це краще, ніж нічого. Адже більшість проблем в тілі виникає через однотипних рухів і їх відсутності, а "тибетці" - це хоч якесь розмаїття дій на регулярній основі.

І мені прийшла геніальна ідея.

А що, якщо я зроблю комплекс з трохи більшої кількості рухів? Або навіть міні-курс. Легкий. Але дам людям ключ до розумію того, що відбувається в тілі і за рахунок чого у них поліпшується стан тіла.
І це ж дасть їм здатність самостійно придумувати те саме розмаїття рухів і відчуттів в тілі, яке і призведе до відновного ефекту.

З моїм набором знань, я можу зробити програму з простих уроків на кожен день, які легко вбудовуються в повсякденність навіть дуже зайнятої людини. Але при цьому, ефект люди будуть отримувати раз так в 40 швидше і комплексніше, ніж від"п'яти тибетців".

Так з'явився онлайн-курс"легше".

А раптом він коли-небудь стане таким же популярним, як "5 тибетських перлин" і ці вправи люди будуть робити кожен день, рекомендуючи їх всім навколо?)))

Було б круто, було б багато-багато здорових і красивих людей.

Продажник:

https://privatelink.de/?http://kseniarys.ru/product/ekspress-kurs-polegche-2/

Угорі