Базовий курс навчання Ленорман
Повний курс навчання складається з трьох частин:
№1: Базовий курс – вже доступний і включає в себе курс № 3 (персоналії).
№2: Великий розклад - планована дата виходу-лютий-березень 2020
№ 3: персоналії – планована дата виходу - листопад 2019. Буде доступний як окремо, так і в складі курсів 1 і 2.
Матеріали курсу №1-це Тексти, схеми, ілюстрації.
Курси № 3-здебільшого текст плюс відеоуроки.
Курс по БР буде складатися на 90% з відеоуроків.
Весь курс буде постійно оновлюватися і наповнюватися матеріалами,
Структура і зміст базового курсу
Даний базовий курс, створювався протягом майже трьох років. Весь цей час я ретельно аналізував, змінював і доповнював значення і комбінації карт відповідно до свого практичного досвіду роботи в сфері передбачення і цілительства. В курсі представлені тільки працюючі комбінації, перевірені на реальних консультаціях. Використовується велика кількість прикладів по кожному розкладу з детальною інтерпретацією.
Повний курс навчання складається з трьох частин:
№1: Базовий курс – вже доступний і включає в себе курс № 3 (персоналії).
№2: Великий розклад - планована дата виходу-лютий-березень 2020
№ 3: персоналії – планована дата виходу - листопад 2019. Буде доступний як окремо, так і в складі курсів 1 і 2.
Матеріали курсу №1-це Тексти, схеми, ілюстрації.
Курси № 3-здебільшого текст плюс відеоуроки.
Курс по БР буде складатися на 90% з відеоуроків.
Весь курс буде постійно оновлюватися і наповнюватися матеріалами,
Структура і зміст базового курсу
Даний базовий курс, створювався протягом майже трьох років. Весь цей час я ретельно аналізував, змінював і доповнював значення і комбінації карт відповідно до свого практичного досвіду роботи в сфері передбачення і цілительства. В курсі представлені тільки працюючі комбінації, перевірені на реальних консультаціях. Використовується велика кількість прикладів по кожному розкладу з детальною інтерпретацією.
Базовий курс складається з 8 розділів.
- Розділ №1.основи ворожіння-розділ вводить читача в технічні та практичні деталі ворожіння на картах Ленорман. Тут немає інформації про історію виникнення карт, немає ніяких філософських та інших міркувань, взятих з інших джерел, так званої "води". Тільки практична інформація, заснована на моїй особистій думці і досвіді.
- Розділ №2.значення карт-це масивний розділ з докладним описом всіх 36 карт. У зв'язку з тим, що я маю свою особисту думку з приводу ключових значень карт, деякі описи розходяться з загальновідомими. Я постарався дати реально багато інформації по кожній карті, щоб після прочитання, людина дійсно зрозумів її і все, що з нею пов'язано і внутрішньо погодився б із запропонованими значеннями. Обсяг інформації по одній карті становить 3-4 аркуша формату А4. У цих описах я часто висловлюю свою особисту думку з деяких життєвих питань, включаючи опис прикладів з практики. Також учень знайде тут інформацію магічного характеру, яка відноситься до деяких карт. Ця інформація відсутня в наявних сьогодні інших джерелах по Ленорман.
- Розділ №3. Розклади. У цьому розділі Я даю тільки специфічні розклади. Мабуть, крім розкладів" Малий хрест "і" кельтський хрест " всі інші не популярні у більшості користувачів Ленорман, а багатьом і просто невідомі. Однак при складанні курсу я спирався тільки на особисті переконання і досвід. І виходячи з цього, я вибрав всього шість повноцінних, так званих "малих" розкладів, які повністю забезпечують можливість отримання інформації з будь-якого питання. Я переконаний, що ці розклади ідеально підходять саме для системи передбачення Ленорман і є достатніми для бажаючих навчитися гадати на цих картах. У зв'язку з цим, навіть великий розклад, який також скрупульозно буде розглянуто в другій частині курсу, не є обов'язковим для того, щоб якісно передбачати або дивитися будь-які життєві ситуації. Кожен досліджуваний розклад супроводжується мінімум п'ятьма прикладами з докладним описом, а це більше 30 прикладів. І це не остаточна кількість.
- Розділ №4. особливі карти і їх вплив на розклад. У моєму розумінні карт Ленорман, серед них є особливі, які вимагають окремого вивчення, так як впливають на сусідні карти в розкладі. Особливі карти-це лисиця, Гора, миші, Книга, хрест і Коса. Деякі з них настільки сильно впливають на сусідні карти, що для тренування і кращого засвоєння цього матеріалу, я підготував досить багато вправ і відповідей до них.
- Розділ №5. Люди в Ленорман. Це, мабуть, самий суперечливий розділ і він являє собою окремий курс №3 "персоналії". Особливо незвично він буде сприйнятий тими, хто вже має досвід ворожіння і напрацював свої внутрішні шаблони з приводу значень карт для позначення людей. Але зруйнувавши старі шаблони, ви відкриєте нові можливості і дізнаєтеся за якими картками можна визначити матір, батька, сина, дочку, тестя, тещу, свекруху, сестру, брата, подругу, друга, коханця, коханку, другого або першого дитини, стать дитини і т. д. А також ви дізнаєтеся що кожен з цих персон думає один про одного або про питається! Це дуже цікаво.
- Розділ № 6 комбінації. Сюди входять пояснення освіти і читання комбінацій. У цьому розділі дані конкретні комбінації карт за темами любов, шлюб, переїзд, купівля/продаж будинку, РОБОТА, БІЗНЕС, здоров'я, хвороба, вагітність. До вивчення запропоновані тільки конкретні комбінації, які є "класичними" і які учневі доведеться в прямому сенсі вчити напам'ять. Повторюю, матеріалу-багато.
- Розділ №7. Додаткові матеріали. Тут ви знайдете додаткову інформацію, таку як опис всіх карт - сигнификаторов, список карт, що позначають час, карт застосовуваних при пошуку предметів, що позначають частини тіла і ін тут можна безкоштовно скачати електронну книгу "комбінації в Ленорман", а також всі наступні книги які будуть випускатися в майбутньому. Цей розділ теж буде поповнюватися і оновлюватися.
- Розділ №8. Додаткові вправи. Це заключний розділ, що включає в себе деякі, найбільш ефективні вправи з енергетики. Вони допоможуть тому, хто навчається мати здатність зупиняти внутрішній діалог, набирати і зберігати енергію, а також навчитися входити в стан спостерігача.
https://privatelink.de/?http://www.lenormagia.ru/kurs-lenorman-1