Що нового?

Набір учасників [Лерониум] Апкодинг. Нова матриця грошей (Лерона Нарінська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 7353 ГРН
Учасників: 0 з 33
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 231.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Апкодінг-ключ до управління своєї реальності

ви отримаєте: матеріали базового курсу, 2-го семінару "Нова матриця грошей"

Короткий опис семінару:

Коли я думаю про гроші-я думаю про свободу, прояву, реалізацію талантів і здібностей, любов до світу, достаток і впевненість. Все це неможливо купити на гроші. Але гроші сприяють можливості знайти це, тому що важливі не самі гроші, а те, що на них можна придбати. Я також думаю про задоволення та задоволення, особливе задоволення, яке я відчуваю, заробляючи чи отримуючи гроші та витрачаючи їх на те, що для мене важливо. Я також думаю про ресурс, тому що гроші - це один з найбільших ресурсів нашого світу.Якщо для вас важливо те ж, що важливо для мене - Ресурс, задоволеність, задоволення, Свобода, Проявленість, реалізація, любов до світу, достаток, впевненість і інше, то, що можна знайти завдяки грошам, - я запрошую взяти участь в дослідженні цієї теми і розкритті свого грошового потенціалу.

Для кого:
  1. семінари Апкодінг для тих, хто втомився від численних методів психотерапії, кому набридло довго лікувати і лікуватися.
  2. для тих, хто цікавиться психологією для себе і прагне розібратися зі своїм життям, її законами і правилами. Це шанс змінити своє майбутнє в бік особистих цінностей: здоров'я, благополуччя і гармонійного ставлення з собою і світом.
  3. для психологів і коучів, які прагнуть до результату у клієнта - це ключ до підсвідомості і виграшної стратегії.
під час семінарів ви зможете:
  • освоїти і розвинути навик розпізнавання обмежуючих (дефіцитарних) програм в досліджуваних темах і трансформувати їх свого життя і в роботі з клієнтами
  • освоїти покрокову методику проведення Апкодінга для себе, яку зможете застосовувати до будь-якої життєвої задачі або проблеми самостійно
  • навчитися користуватися робочим символом Апкодінг
  • інтегрувати в себе Канал трансформації свідомості в достатньому для роботи обсязі
  • вирішити свої завдання і проблеми в заявлених темах
під час курсу відбувається:
  • розкриття потенціалу у всіх сферах життя
  • дорослішання, набуття більшої цілісності
  • набуття відчуття себе і більшої власної цінності
  • розкриття потенціалу любові до себе, життя і до Бога
  • Можливість роботи з собою і з клієнтами за допомогою Апкодінга
Апкодінг спрямований на:
  • виявлення і зміна, а іноді стирання старих програм і структур так званої старої матриці всередині тіла і свідомості, які заважають людині розвиватися, адаптуватися до нових умов, покращувати якість життя;
  • вибудовування нових ефективних структур нейронних зв'язків і придбання нових інструментів для створення реальності так званої нової матриці.
https://privatelink.de/?http://upcording.tilda.ws/

Угорі