Що нового?

Придбаний Летять зірки (Володимир Захаров)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 10585 ГРН
Учасників: 0 з 138
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 79.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
повний двотомник з НУЛЯ до просунутого рівня"летять зірки"

Ми не закінчуємося з нашим тілом...Ми купаємося в енергіях простору, і вони на нас впливають.У китайській метафізиці є техніки, які дозволяють описати, який тип ци або який тип енергії присутній в навколишньому просторі, в нашому будинку або офісі. До того ж тип енергії Підходить для певного виду завдань.Одна з таких технік, які дозволяють прочитати енергії – це зірки.Але перш, ніж я розповім вам про цю техніку, я хочу...Зробити вам щеплення... від летять зірок) я серйозно)) вивчають феншуй інфіковані вірусом летять зірок!Вони розглядають цей метод як необхідний, а іноді як єдиний))думають, що без летять зірок не можна, а оскільки в цій техніці передбачається визначення фасаду і періоду будинку, то в разі, коли рік спорудження будинку невідомий, а фасадопределіть важко, то вони губляться і не розуміють, як діяти далі.Щоб такого шоку не сталося, особливо на консультації, Треба знати:#1 немає зірок поганих або Хороших"все залежить від контексту".Поруч з тобою сидить людина.Він поводиться зухвало і відверто тебе дратує."Що від нього може бути хорошого?"А тепер поміняємо контекст з цим" дядьком Васею " я завтра опинюся в одному окопі.Онвише мене на півметраі все життя займався фізичною роботою... і в принципі у нього непогане серце.І опинившись в одному окопі, можливо, він врятує мені життя.Він дотягне мене до воронки, або з воронки назад до окопу...або ще що-небудь...Або ще інший контекст...Ти їхав на своєму джипі де-небудь в Сибіру,і він...заглухнути...зимою...І так станеться,що дядя Вася проїде повз на своїй фурі, або ще на чомусь...і навіть якщо він не врятує твій джип, він врятує твоє життя.Так само і зірки.Це може бути погано. Але вона погана для них.А у вашій ситуації це та зірка, яка вам потрібна.Тому мені взагалі не близька тема ділити зірки на хороші і погані.#2 треба дивитися далі, ніж з тени будинку.Реальна Ци будинку-це не циферки в квадратиках і навіть не простір житла. Вірніше, простір будинку взаємодіє з простором із зовні. Тому, щоб оцінити якість енергій всередині, треба дивитися за межі стін. У кожної зірки є дві сторони. І якою вона проявиться дуже залежить від зовнішнього оточення. З іншого боку, якщо ци слабка, погано надходить в будинок або вона отруєна, то навіть найсприятливіші зірки не врятують. # 3 летять зірки – це прогностичний Методце дуже важливий пункт. Летять зірки не вказують на 100% розвиток ситуації, вони показують потенціал. Тому, будь ласка, без паніки, якщо ви виявили негативну комбінацію в кімнаті. По-перше, можна робити профілактику, і я розповім як. По-друге, щоб негативний прогноз став реальністю повинні збігтися як мінімум ще три фактори: - Ша зовні-вказівка в карті бацзи-поганий феншуй в цілому, тоді імунна система будинку низька
ЯКЩО ВИ ПРИЙМАЄТЕ І РОЗУМІЄТЕ ЦІ 3 ПАРАМЕТРИ, ТОДВУХТОМНИК ПО ЛЕТЯТЬ ЗВЕЗДАМБУДЕТ ВАМ МЕГА-КОРИСНИМ!

Отже, не так давно я спонтанно провів кілька трансляцій про летять зірок...Ви напевно їх бачили, якщо стежите за мною в соціалках...За кількістю відгуків і коментів я зрозумів, що ця техніка все ще цікава багатьом...І згадав: кілька років тому я провів (!) 6 вебінарів, в яких виклав техніку летять зірок від А до Яі навіть більше!..І дажерассказал, що робити якщо застосувати летять зірки неможливо))це те, чому ви навчитеся.

летюча зірка. Тому 1 * "летять зірки Шуенкун"
Частина 1 і 2 (більше 5 годин)•"Шуенкун за межами летять зірок".
летюча зірка. Тому 2 * "перлини Шуенкун"
• "30 правил янських будинків"
https://privatelink.de/?https://vladimirzakharov.us1.list-manage.com/track/click?u=78ed9b224b9fbec7c117b5646&id=179a648f72&e=b793185a65

Угорі