Що нового?

Придбаний Лібідо-так! (Ольга Василенко, Ольга Білоконь)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 732 ГРН
Учасників: 1 з 33
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23.1 ГРН
3%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 18317

Прихований контент для користувачів Alister, Arzy, Asteri, Аигога Homer, vintra, Дайнерис, Двалин, Коловрат, Москва.
Натисніть, щоб розкрити...

з вашим лібідо все ок? Ви хочете сексу? Знаєте, як оцінювати лібідо і як бути, якщо воно почне знижуватися? А воно, швидше за все, почне, тому що від 40 до 70% жінок на даний момент мають проблеми в інтимному житті.

Серед усіх проблем саме знижене лібідо зустрічається найчастіше. Але якби "біда приходила одна"... адже знижене лібідо "паровозом" тягне за собою інші проблеми. Тому що якщо лібідо знижено, то і мастила може стати менше або зовсім не бути, і оргазм стає рідкісним гостем, а іноді повністю пропадає, і хворобливі відчуття з'являються (збудження адже немає, а сексом займатися "треба").

тому кожна жінка повинна знати як управляти своїм лібідо!!!

І ні, це не щось невловиме в стилі "пристрасть/любов є, значить і сексу буде хотітися".

Проблема зниженого лібідо дуже широка, вона вимагає знань в різних областях і я дуже не люблю поширений однобокий підхід. Що робить більшість моїх читачок, коли стикаються з такою проблемою? Вони думають" треба здати аналізи на гормони "або"треба попити вітаміни/БАДи". А що якщо я скажу, що йти і самій здавати "на гормони" - це гроші на вітер? І що ніякі БАДи і травички не можна пити просто так, та й толку від них не буде, якщо причина криється в іншій області (сексологічної або психологічної, наприклад).

ви часто запитуєте:
Чи знижує Кок лібідо?
Чому після пологів я не хочу сексу?
Чи є секс після 50 років?
Чому я хочу сексу тільки в овуляцію?

Тому ми з прекрасним гінекологом doctor_belokon вирішили зробити вам новорічний подарунок і влаштувати спільний експрес-курс " лібідо — так!".

у ньому будуть:
  • відеоуроки, де ми розкриємо всі-всі причини зниження лібідо;
  • завдання і практики, в тому числі з секс-терапії;
  • і головне: розбір різних випадків з наданням чіткого плану дій. Повірте, випадки дуже часто схожі і ви зможете почути рекомендації для свого.

Відео будуть з презентаціями, що забезпечує ще більший комфорт навчання.

https://privatelink.de/?https://sexologvasilenko.ru/ec-2/

Угорі