Що нового?

Набір учасників Лідген на себе за копійки (Денис Кужельний)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 181 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 13.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Переглянути вкладення 50326

ТВОЯ ключова ПРОБЛЕМА

(Ти місяцями сидиш у фінансовій жопе саме через це)

Я знаю, хто підписаний на цей паблік і хто читає мої пости.

В основному, це фрілансери різних напрямків або калібрів: таргетологи, директологи, маркетологи, лідгенщікі + хлопці з автоматизацією, ботами і тд

Так ось, щас давай подумаємо, чому у тебе з місяця в місяць доходи або на одному рівні тримаються, або падають?

"Я мало знаю, треба пройти ще тренінг"

Ні, це повна херня і ніяк з твоїм доходом не пов'язана. Більше тобі скажу, твоїх знань зараз точно вистачає, щоб робити від 100к щомісяця.

"Мені потрібен особистий бренд. Без нього купувати нормально не будуть "

Ок і скільки постів ти написав за останній місяць?)

Розгойданий особистий бренд-це потужний інструмент, базару нуль, але одиниці можуть не класти. болт на це робити і клепати контент.

А ще це не на 2-3 дні історія, репутація і ком'юніті створюються місяцями, а чи то роками

Це ж не означає, що тобі треба померти голодною смертю за цей час, погодься?

Є способи швидше і простіше

"Зберу автоворонку на себе, обольюсь трафлом і готово"

Мій досвід збору воронок, а також спілкування з величезною кількістю спеців маркетологів говорить про те, що в перший раз ти обісрешься з воронкою гарантовано.

99% відсотків, що після запуску трафіку (якщо ти взагалі дійдеш до цього етапу), почуєш сумний трамбон.

Не тому що я зловтішний, а тому що статистика така. Практична, а не та, що тобі цигани у вуха заправили.

Готовий покласти 2-3 тижні безсонних ночей, нагенерити контенту, упакувати, налаштувати рекламу і закинути мінімум 20к своїх бабок в рекламу, а в разі фіаско колупати це все далі і вливати бабло в тести?

Думаю ні.

____

"Який вихід то, Денис Сергійович?"

Відповівши. Взяти щось тупе і робоче, що можна розгорнути буквально за пару годин і отримати лідів

А потім їх закрити на продаж і отримати гроші)))

Думаєш це казки циганські? Ні)

Я тобі реально пропоную отримати покроковий гайд з одним простим інструментом, який можеш прям щас взяти, за інструкцією запустити за 1-2 години і ввечері, або завтра лидов почати обробляти

У чому плюс моєї схемки:

До жаху проста, може повторити навіть школяр

Ефективна, з цієї схеми продано продуктів понад, ніж на 10 млн рублів

Нізкострессовая, тобі не треба буде спілкуватися з неадекватами і слухати який ти мудак. Ти відразу отримуєш адекватних лідів з якими приємно спілкуватися

Швидка в реалізації, 2 сервісу + 2 години часу на збірку по інструкції і ти вже можеш лідгеніть, заробляти

Результат тут і зараз, не треба сидіти і тестувати по тижню креативи, займатися іншою хернею, все набагато швидше. Буквально вдень запустив до вечора вже є зацікавлені люди

Якщо втомився перебиватися з копійки на копійку і хочеш лідгеніть на себе без відливу реклами і витрати купи грошей на рекламний бюджет, то напиши в коментах слово "СХЕМА"

Продає сайт:

https://privatelink.de/?https://vk.com/pasanway?w=wall-155584448_1138

Угорі