у чому корисність курсу і кому?
Курс двоє: чоловік і жінка на "гойдалках" парного життя – сама назва дає підказки. Всі ми в своєму парному житті розгойдуємося на одних і тих же "гойдалках" - відчуваємо суперечливі почуття, не збігаємося часто в поглядах на різні речі, конфліктуємо через обов'язки і відповідальність, ділимо владу і відвойовуємо свободу. Ми всі розгойдуємося хто як може і вміє, рідше як хоче. І це природно, але хочеться ХОРОШИХ відносин.
У більшості з нас батьківські моделі відносин виткані з того ж, що я тільки перерахувала плюс щедро присмачені казками зі щасливим кінцем, красивими зразками любові з великих книг і фільмів, нашими і чужими фантазіями на тему "я буду жити по-іншому" - і все це рулить очікуваннями і бажаннями бути щасливими. І це природно, коли так хочеться щастя.
Ми чекаємо, цього головного Героя або героїню свого роману. Ми мріємо про взаєморозуміння і любові. В голові вибудовуємо плани і мрії – які прекрасні будуть наші відносини, красиве життя, щасливі наші діти і... це можна продовжувати довго. Наповнені сумним або благополучним досвідом батьківської спільності, ми все одно сподіваємося і віримо, що все станеться, збудеться, станеться саме так, як ми хочемо. І це природно, адже дуже хочеться бути просто разом.
Неприродно всього цього не хотіти! Неприродно, якби ми, раптом, захотіли зворотного.
Курс корисний тим,
- кому набридло пасивно запитувати: За що? Хто винен? Чому мені не щастить? - занадто багато персонажів в нашій особистій книзі життя;
- кому обридло нескінченно скаржитися і нарікати на долю, шукати винних;
- кому подобається розбивати в пух і прах свої і чужі ілюзії;
- хто хоче вибратися з "сліпо-глухо-німих" відносин в більш усвідомлені;
- хто не намагається щось "будувати", взагалі не розуміючи про що це (повторюючи інтернетні штампи), і хоче жити не на "вічної будівництві";
- хто розуміє, що на питання не може відповісти подружка, яка перед цим пів години лаяла чоловіка і ділилася подробицями нового роману; або друга, який ніяк не знайде свою "половинку" і весь час "якась не та";
- хто давно здогадався, що ідеальне в природі - не існує в природі!
https://privatelink.de/?http://life-practic.ru/dvoe?gcmes=2116051990&gcmlg=1005611