Що нового?

Придбаний Lifestyle на раз-два-три (Валентина Осінцева)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 475 ГРН
Учасників: 0 з 4
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 123.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 88398

прихований вміст для груп: модератори, Супермодератори, Консультант
Натисніть, щоб розкрити...

саме зараз час домашніх сімейних фотографів! Саме зараз час для лайфстайл! Здавалося б, криза, карантин, світ зупинився, завмер. Але ми-то всі живі! Діти народжуються щодня. Вони ростуть, балуються, стрибають з диванів, грають в Квача і лего кожен день. І цього нікому не зупинити, лише фотографія років через 20 поверне ваших дітей в цей золотий час!

Адже вона і створена для спогадів і радості, для того щоб і через роки, відкривши альбом, легко згадати, як поцілував чоловік, як дзвінко сміявся син, згадати, яким було ваше життя в ці миті.

Фотографія-це важливо! І мені дуже подобається ділитися своїми знаннями і думками, заради того, щоб ви робили якомога більше крутих фотографій!

Я пройшла в фотографії довгий шлях: від дівчинки з фотоапаратом до весільного топа. У мене троє неслухняних дітей, і я точно знаю, як зробити з нудної фотосесії справжня пригода для всієї родини. Таке, щоб тата і діти хотіли фотографуватися ще і ще.
16 травня 2020 р я проведу прямий ефір на тему: "lifestyle на Раз-два-три".

ось що ми обговоримо:
  • будинок або студія? Плюси і мінуси;
  • Як спілкуватися з клієнтами, щоб ще до зйомки стати їм другом;
  • Що робити, якщо в квартирі темно і інтер'єр не дуже;
  • куди поставити героїв і що сказати, щоб вийшла та сама життя на фотографіях;
  • Обов'язкові кадри - які і навіщо;
  • як урізноманітнити серію;
  • примхливі тата і неслухняні діти на зйомках;
  • Як правильно закінчити зйомку;
  • спілкування з клієнтами після зйомки.⠀
  • + бонусний ефір від запрошеного спеціаліста з smm!
вартість 1290₽.
Давайте вчитися знімати життя клієнтів так, щоб саме ваші кадри заповнювали їх сімейні альбоми!

Сайт продажу:
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/fotovalentinka/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

Угорі