Для кого підходить курс?
Курс відмінно підійде для дітей від 10 років і дорослих.
Уроки не вимагають додаткових знань і підготовки. Якщо вашій дитині менше 10 років і ви хочете приєднатися, просто будьте готові йому трохи допомогти або розділити виконання кожного завдання на кілька етапів. Вам обов'язково сподобається!
що Ви отримаєте в результаті навчання
Вивчіть акварельні техніки і прийоми.
Зрозумієте як реалістично зображати квіти.
Підвищіть свої художні навички.
Навчіться змішувати і поєднувати кольори.
Познайомитеся з художніми матеріалами (пензлі, папір, акварель).
Навчіться малювати квіти від простого до складного і закріпіть отримані навички на практиці.
Створите 7 готових робіт.
матеріали для курсу
- олівець В/2в;
- Ластик;
- Акварель: жовтий, помаранчевий, червоний, рожевий, фіолетовий, салатовий, зелений, оливковий, Бірюзовий, коричневий, охра, теракотовий, Сірий/Чорний;
- Кисть середнього і маленького розміру (білка, імітація білки, синтетика)
- Білий маркер або гелева ручка;
- Папір для акварелі (рекомендуємо щільний бавовняний папір);
- Ємність з водою;
- Серветки або паперові рушники;
опис курсу
- 7 відеоуроків по 25-30 хвилин;
- прості і ефектні техніки, корисні поради;
- пізнавальні і дивовижні факти про квіти;
- можливість перегляду уроків з екрану будь-якого гаджета, комп'ютера, smartTV, що має доступ в інтернет, у зручний для Вас час;
- доступ на 365 днів;
- всі уроки записані у високій якості і зручному ракурсі.
Тетяна Глама
Привіт! Я художник-ілюстратор, обожнюю ботанічну акварель, малюю і вирощую Сукуленти. Я закінчила ЮФУ за спеціальністю Архітектура, але в процесі навчання зрозуміла, що живопис приваблює більше. Я довгий час малювала спиртовими маркерами, потім акриловими, а після трапилася нова любов з аквареллю, яка переплітається з ботанікою. У 2021 році німецький виробник паперу Hahnemuhle випустив папір "Agave" з моєю ілюстрацією на обкладинці. Я обожнюю творити, передавати свої знання і закохувати в живопис оточуючих.
https://privatelink.de/?https://lil.school/course/interernaya-botanika/