Автор: Шнейдерова-Детін про
Категорія: електронна версія
Об'єм: 208 стор.
Мова видання: російська
Дата виходу: 25.7.2021 р.
Видавництво: Інтера
путівник по технологіях E. I. T. Ольги Шнейдеров-Детін
Ця книга присвячена вам, мої дорогі студенти, пацієнти, послідовники, теперішні та майбутні. Якби не ви, мене б тут не було. Бо слідство в якомусь сенсі народжує причину. І"якщо зірки запалюють, значить, це кому-небудь потрібно". Іншими словами, якщо народжуються методики, книги, ідеї, то значить, вони комусь необхідні. А раз так, то і людину "ставлять" на те місце, на якому він ці ідеї в долоньку зловити може і до тих, хто того потребує, їх донести. Тому якби не ви, Ця книга ніколи б не народилася. Лише ваша любов, підтримка, ваші запитання і навіть ваші наполегливі вимоги розкрити секрети мого бачення і походження моїх методів роботи з людьми дозволили мені відкинути помилкове сором і розповісти про сокровенне і дуже особисте, нічого не приховуючи.
Про що ця книга? Про все.
Точніше, про все потроху.
І тому ця книга ... про мене.
Напевно, ця книга в якомусь сенсі"оголення". Але інакше я не змогла б потрапити в унісон з самою собою і не змогла б передати тих станів, з яких я складаюся. Адже стану-це те, з чого ми з вами зі-сто-ім. Так я говорила завжди на своїх лекціях і семінарах. Але-не тільки. Стани-це також те, що можна передати іншим людям, здатним з ними зрізонувати.
Але і це ще не все. Стани-це ще й те, що існує об'єктивно і незалежно від нас. Є стану, підключившись до яких ми можемо просто "піти на дно". Але є й інші-ті, підключившись і зрізонувавши з якими, ми можемо вийти за власні межі, розширити межі можливого і стати ... ні, не кимось іншим, хто краще і крутіше нас, а собою, справжніми.
І тому-підставляйте свої долоні! Я готова вам ці стани передати. Ловіть!
Категорія: електронна версія
Об'єм: 208 стор.
Мова видання: російська
Дата виходу: 25.7.2021 р.
Видавництво: Інтера
путівник по технологіях E. I. T. Ольги Шнейдеров-Детін
Ця книга присвячена вам, мої дорогі студенти, пацієнти, послідовники, теперішні та майбутні. Якби не ви, мене б тут не було. Бо слідство в якомусь сенсі народжує причину. І"якщо зірки запалюють, значить, це кому-небудь потрібно". Іншими словами, якщо народжуються методики, книги, ідеї, то значить, вони комусь необхідні. А раз так, то і людину "ставлять" на те місце, на якому він ці ідеї в долоньку зловити може і до тих, хто того потребує, їх донести. Тому якби не ви, Ця книга ніколи б не народилася. Лише ваша любов, підтримка, ваші запитання і навіть ваші наполегливі вимоги розкрити секрети мого бачення і походження моїх методів роботи з людьми дозволили мені відкинути помилкове сором і розповісти про сокровенне і дуже особисте, нічого не приховуючи.
Про що ця книга? Про все.
Точніше, про все потроху.
- Про те, з чого складається наш світ, і про те, як його склад перегукується з людськими станами.
- Про те, як енергетичні шари світу перетинаються з енергослоями людини.
- Про те, в яких випадках я "тварюка, тремтяча", а в яких випадках "право маю". Право впливати на ситуацію, на матерію, на відносини.
- Про те, чи є родові програми "обов'язковими" для виконання.
- Про те, в якій точці зустрічаються наші предки і наші нащадки, і в якому місці нашого тіла це відбувається.
- Про те, навіщо нам потрібен біль наших праотців і праматерей.
І тому ця книга ... про мене.
- Про те, як мене" вивели з Єгипту "– з рабства моїх"очей всередину".
- Про те, як мене мало не затягнуло "межмирье".
- Про те, як я почала використовувати свої вроджені здібності ясновидіння для допомоги людям.
- Про те, як" обманювала "однолітків, розповідаючи всю їхню таємницю, посилаючись на"психологічний тест".
- Про кармічну зустріч з Учителем.
- Про те, як відбулося "впровадження", і про те, як мені вдалося це розпізнати.
- Про те, як крок за кроком, шар за шаром я відкривала для себе, а пізніше – і для своїх послідовників, – закони "листкового пирога" – Енерго-інформаційних рівнів, в яких мешкає багатовимірна система під назвою "Людина".
Напевно, ця книга в якомусь сенсі"оголення". Але інакше я не змогла б потрапити в унісон з самою собою і не змогла б передати тих станів, з яких я складаюся. Адже стану-це те, з чого ми з вами зі-сто-ім. Так я говорила завжди на своїх лекціях і семінарах. Але-не тільки. Стани-це також те, що можна передати іншим людям, здатним з ними зрізонувати.
Але і це ще не все. Стани-це ще й те, що існує об'єктивно і незалежно від нас. Є стану, підключившись до яких ми можемо просто "піти на дно". Але є й інші-ті, підключившись і зрізонувавши з якими, ми можемо вийти за власні межі, розширити межі можливого і стати ... ні, не кимось іншим, хто краще і крутіше нас, а собою, справжніми.
І тому-підставляйте свої долоні! Я готова вам ці стани передати. Ловіть!
https://privatelink.de/?https://inaintera.com/shop/линии-с-собственной-ладони-ольга-шне/