Що нового?

Придбаний Ліниве меню (Настя Лисиця)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 625 ГРН
Учасників: 1 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 92.9 ГРН
14%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Зустрічайте нове меню

Привіт! "Ліниве меню", процес створення якого ви бачили у мене в сторіз останні тижні, нарешті вийшло в світ!

Як зрозуміло з назви, це меню формату "готування без готування" — жоден рецепт не готується довше, ніж вариться гречка (серйозно, варена гречка і є найдовше блюдо). Я хотіла показати, що на рослинному харчуванні реально харчуватися збалансовано, смачно і різноманітно, не витрачаючи на підготовку багато часу.

✅ відразу три версії калорійності в одному файлі (1500, 1700 і 2000 ккал)
✅ Інструкції, як збільшити калорійність до 2500 і 3000 ккал (розписані додаткові прийоми їжі)
✅ Повна розкладка по КБЖУ за день в цілому і за кожен прийом їжі окремо
✅ Розкладка по 9 вітамінів і мінералів за кожен день
✅ Ситне триразове харчування без перекусів

у меню: смузі, хумуси (цілих три варіанти, два з яких без нуту), тости, роли, омлети, салати і навіть один супербілковий суп (24г білка в мінімальній калорійності!).

Я намагалася зробити це меню з урахуванням ваших побажань! Поменше готування, побільше свіжих овочів і фруктів, кілька версій калорійності в одному флаконі (щоб і на себе, і на чоловіка, і на схуднення і після нього). Акцент, як зазвичай, на нутритивную щільність (максимум вітамінів і мінералів в кожній тарілці), корисні жири і білок

У версії на 1500 калорій білка в середньому 58г на добу, у версії на 1700 ккал — 60г, у версії на 2000 — 75г. це без доданого протеїну.

За продуктами-здебільшого бюджетно + авокадо , арахісова паста, Чіа і тахіна. Меню на 7 днів, 100% веганське. Містить арахіс, банани, сою, глютен)))

Важливо.я зробила огляд використаних в меню продуктів із зазначенням виробників, цін і сайтів, де їх можна зараз замовити з доставкою додому. ЗСЖ пп, не порушуючи самоізоляцію

Продажник:
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/waffledeer/

Угорі