Що нового?

Придбаний Літо з користю. Тариф Maxi (Катерина Малий)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2794 ГРН
Учасників: 1 з 30
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 96.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Літо з користю [Тариф Maxi] [Кate & Bogdan] [Катерина Малий]

На курсі вас чекає:

21 день тематичних тим + 1 бонусний по запуску мови
Кожен день нова тема. В день від 5 до 27 ігор. Різноманітні ігри: творчі завдання, досліди, вироби, ігри на вулиці, ігри в дорозі, ігри з природних матеріалів і багато іншого

Більше 200 ігор у відео форматі
Всі ігри на курсі йдуть в відео форматі з докладним описом по кожній грі. В рамках одного дня йдуть варіанти ігор на вік 1-5 років.

Ігри для дітей від 1 року до 5 років
По кожній грі написаний вік дитини. В рамках однієї тематики кожна дитина буде виконувати завдання за своїм віком.

Літній збірник на 200 сторінок
У збірнику завдання для дітей від 1,5 до 5 років, 16 тематичних днів

Збірник з корисними рецептами
У збірнику більше 90 сторінок з рецептами, які підходять для дітей з алергією, для першого прикорму

Про автора: Мене звуть Катерина Малий, я експерт з раннього розвитку дітей.

Я знаю, як самостійно запустити мова малюкові, як розвивати дитину різнобічно, приділяючи всього 15 хвилин в день.

Я переконана, що кожна мама при бажанні може самостійно займатися зі своїм малюком. Але, розуміючи як важко з моря доступної інформації виділяти дійсно робочі підходи, я вирішила поділитися своїм досвідом і знаннями з вами. За допомогою своїх авторських курсів і напрацювань я хочу допомогти, якомога більшій кількості батьків легко і з радістю розвивати дітей, не витрачаючи багато часу на підбір потрібних завдань.

Розвивайте своїх малюків разом з нами

Ціна 4190р

https://kateandbogdan.ru/letomaxi

Останнє редагування модератором:
Угорі