Що нового?

Придбаний Любов до себе (Оксана Алексєєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4743 ГРН
Учасників: 0 з 97
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 50.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Але як часто ми про це забуваємо. Ні з однією людиною ми не буваємо такі жорстокі і несправедливі, як з самим собою.

• скільки разів ви лаяли себе за помилки, навіть самі незначні?
  • Як часто ви говорили собі: у мене не вийде, я не гідний або я не гідна, я не зможу?
  • скільки разів ви зраджували себе, щоб відповідати чужим стандартам?
може, пора припинити це робити?

На тренінгу "любов до себе" ми розберемо 5 великих блоків:

• Що таке любов і жалість до себе: ви навчитеся відрізняти одне від іншого, щоб робити усвідомлений вибір в житті;
  • наше тіло: ви відчуєте, як тіло і розум впливають один на одного і як важливо приймати і любити своє тіло;
  • відносини з батьками: ви зрозумієте, як в дитинстві закладався фундамент нашої особистості і самосприйняття і зможете налагодити контакт з батьками і усвідомлюєте установки і послання від них;
  • внутрішня дитина: ви познайомитеся з такою важливою частиною вашої особистості як "внутрішня дитина", яка живе в нас з народження, але часто буває відкинутий і забутий. Але ж саме він дозволяє нам радіти життю;
  • внутрішній критик: ви почуєте, як цілий хор голосів всередині диктує вам як жити і як внутрішній критик заважає вам бути щасливими.
Тренінг "любов до себе" допоможе побачити і зрозуміти, як ми приймаємо рішення, як ми самі створюємо своє життя, як самі формуємо ставлення оточуючих людей до себе. Ви побачите свої "слабкі місця" і отримаєте інструменти для самостійної роботи в повсякденному житті.

Основне завдання тренінгу-навчити вас давати самому або самій собі любов і повагу, бути собі опорою і підтримкою, не тільки коли все добре і спокійно, але і коли виникають складні ситуації, емоції захльостують і здається, що сил більше немає. Тренінг дозволить позбутися від негативних установок, болю і образ, від усього зайвого і непотрібного, що заважає вам бути самою або самим собою.

Для кого тренінг:

• для чоловіків і жінок будь-якого віку,
  • для тих, хто любить науковий підхід і втомився слухати про "внутрішніх богинь"
  • для тих, хто любить теорію, але розуміє, що важливо вміти застосовувати її на практиці

На тренінгу "любов до себе" ви:

• полюбіть своє тіло таким, яке воно є і відчуєте подяку за все те, що воно для вас робить
  • почнете чути потреби свого тіла, освоїте навички правильного харчування
  • зможете зняти тілесні затискачі, навчитеся працювати з нездужаннями
  • навчіться справлятися з емоціями і переживаннями і виводити наслідки стресу з організму
  • зрозумієте, як екологічно відстоювати свої кордони і не порушувати чужі
  • по-новому поглянете на відносини з вашими батьками і дітьми
  • навчіться бачити різницю між "повинен", "треба"і" хочу "
  • почуєте свого внутрішнього критика і навчитеся з ним домовлятися
  • побачите нові грані і частини свого я
  • зрозумієте, що можете бути різними і маєте право на це
  • освоїте прості і одночасно потужні техніки по роботі з негативними установками

• Що буде на тренінгу
Тренінг триває 3 дні. На тренінгу Ви отримаєте науково-обгрунтовані знання з психології, набір медитацій і практичні навички, які зможете застосовувати в повсякденному житті — вдома, в спілкуванні з близькими, на роботі і навіть в транспорті.

"Любов до себе" — базовий тренінг, підходить абсолютно всім: і чоловікам, і жінкам.

https://privatelink.de/?https://vl.center/raspisanie/treningi/29953.html

Угорі