Але як часто ми про це забуваємо. Ні з однією людиною ми не буваємо такі жорстокі і несправедливі, як з самим собою.
- скільки разів ви лаяли себе за помилки, навіть самі незначні?
- Як часто ви говорили собі: у мене не вийде, я не гідний або я не гідна, я не зможу?
- скільки разів ви зраджували себе, щоб відповідати чужим стандартам?
На тренінгу "любов до себе" ми розберемо 5 великих блоків:
- Що таке любов і жалість до себе: ви навчитеся відрізняти одне від іншого, щоб робити усвідомлений вибір в житті;
- наше тіло: ви відчуєте, як тіло і розум впливають один на одного і як важливо приймати і любити своє тіло;
- відносини з батьками: ви зрозумієте, як в дитинстві закладався фундамент нашої особистості і самосприйняття і зможете налагодити контакт з батьками і усвідомлюєте установки і послання від них;
- внутрішня дитина: ви познайомитеся з такою важливою частиною вашої особистості як "внутрішня дитина", яка живе в нас з народження, але часто буває відкинутий і забутий. Але ж саме він дозволяє нам радіти життю;
- внутрішній критик: ви почуєте, як цілий хор голосів всередині диктує вам як жити і як внутрішній критик заважає вам бути щасливими.
Основне завдання тренінгу-навчити вас давати самому або самій собі любов і повагу, бути собі опорою і підтримкою, не тільки коли все добре і спокійно, але і коли виникають складні ситуації, емоції захльостують і здається, що сил більше немає. Тренінг дозволить позбутися від негативних установок, болю і образ, від усього зайвого і непотрібного, що заважає вам бути самою або самим собою.
Для кого тренінг:
- для чоловіків і жінок будь-якого віку,
- для тих, хто любить науковий підхід і втомився слухати про "внутрішніх богинь"
- для тих, хто любить теорію, але розуміє, що важливо вміти застосовувати її на практиці
На тренінгу "любов до себе" ви:
- полюбіть своє тіло таким, яке воно є і відчуєте подяку за все те, що воно для вас робить
- почнете чути потреби свого тіла, освоїте навички правильного харчування
- зможете зняти тілесні затискачі, навчитеся працювати з нездужаннями
- навчіться справлятися з емоціями і переживаннями і виводити наслідки стресу з організму
- зрозумієте, як екологічно відстоювати свої кордони і не порушувати чужі
- по-новому поглянете на відносини з вашими батьками і дітьми
- навчіться бачити різницю між "повинен", "треба"і" хочу "
- почуєте свого внутрішнього критика і навчитеся з ним домовлятися
- побачите нові грані і частини свого я
- зрозумієте, що можете бути різними і маєте право на це
- освоїте прості і одночасно потужні техніки по роботі з негативними установками
Що буде на тренінгу
"Любов до себе" — базовий тренінг, підходить абсолютно всім: і чоловікам, і жінкам.
https://privatelink.de/?https://vl.center/raspisanie/treningi/29953.html