Що нового?

Набір учасників Любов з мережі, пакет перли (Олексій Чорнозем)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1460 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 216.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

"Допоможіть! я познайомилася з чоловіком в Інтернеті. Ми листуємося з ним вже кілька місяців і кілька разів навіть зустрічалися. Він говорив, що шукав саме таку, як я і я в нього закохалася...

Але деякий час тому він став більш холодний, а останнім часом взагалі перестав відповідати на мої повідомлення... що мені робити, адже я вже не уявляю життя без нього?..."

Листи приблизно такого змісту складають близько половини всієї кореспонденції і прохань про допомогу, які приходять до мене...

кожна жінка мріє зустріти чоловіка, який складе їй гідну компанію по життю,
стане вірним супутником і твердою опорою

Модуль перший
Оформлення анкети на сайтах знайомств

Розбираємося як і за якими критеріями чоловіки оцінюють жіночі сторінки і фотографії
Розбираємося які фотографії можна викладати, а які ні.
Викладаємо правильні фото
Створюємо ваш неповторний образ
Робимо вашу самопрезентацію так, щоб чоловіки сходили від вас з розуму
Складаємо портфоліо
Аналізуємо вашу минулу анкети (якщо була) і розбираємо в чому помилки
Пишемо правильний статус
Заповнюємо анкету за всіма правилами
Після виконання домашнього завдання Олексій Чорнозем особисто перевірить ваші фотографії і підкаже, які залишити, а які прибрати.

результат модуля:
За допомогою тренера ви складете свою анкету так, щоб вам писали найуспішніші чоловіки сайтів

Модуль другий
Фільтр шахраїв, аферистів і альфонсів

Обговорюємо як відразу розпізнати аферистів, одружених та інших темних особистостей, які часто приходять в інтернет
Розбираємося в питанні які чоловіки і навіщо приходять в інтернет. Виберете кращого для побудови з ним довгострокових відносин

результат модуля:
Отримайте навик розпізнавати з першого погляду "темних особистостей" і заощадите собі масу часу і нервів

Модуль третій
Виклик інтересу в листуванні

Розбираємося в тому як почати листування і що писати не варто
Починаємо листування з цікавими чоловіками. Першими! Цікаво і ненав'язливо
Аналізуємо його відповіді і вибудовуємо стратегію подальшого діалогу з ним
З'ясовуємо ступінь його "порядності"
Викликаємо його інтерес і захоплення

результат модуля:
Ви отримаєте прийоми, техніки і шаблони того, чому залежить ваш успіх у відносинах, які ви будуєте через Інтернет – листуванні. Ви будете вміти вести листування з ним так, щоб не здаватися нав'язливою, підтримувати його інтерес навіть перебуваючи з ним на відстані в тисячі кілометрів

Модуль четвертий
Закохування

Отримуєте чіткі шаблони як вести себе щоб Ви були для чоловіка не просто об'єктом сексуальної пригоди а тієї, яку він хоче завоювати і більше не відпускати від себе
Отримуєте готову методику як швидко закохати його в себе
Отримуєте шаблони як цю закоханість підтримувати
Багато хто помилково називають спілкування через Інтернет відносинами. Це не так. Поки ви не разом - це просто спілкування на відстані. У чоловіка може спалахнути симпатія до вас на початку листування, але вона як правило швидко згасає і чоловік "зливається". Щоб цього не сталося, його потрібно закохати і цю закоханість підтримувати

результат модуля:
Ви зможете закохати його в себе

модуль п'ятий
Телефонні розмови

Багато чоловіків бояться почуттів і тому бояться зателефонувати жінці, яка їм дуже сподобалася. Через страх вони також щосили намагаються показати себе мачо і виглядають в розмові підкреслено хамськими. Від вас тут дуже багато залежить, так як ви можете відштовхнути чоловіка під час розмови.

Розбираємося як чоловік готується до розмови з вами, чого боїться, чого чекає від нього
Розбираємося, що чоловіка "чіпляє", а чого не можна говорити ні в якому разі
Отримуєте методику як правильно обмінятися номерами телефонів і вести себе при першому телефонному дзвінку
Отримуєте фрази-гачки для того, щоб чоловік після телефонної розмови думав про вас навіть у вашу відсутність
Отримуєте шаблони, як правильно вести телефонні розмови.

результат модуля:
Ви навчитеся правильно будувати телефонні розмови. Отримайте прийоми, що підвищують довіру і інтерес до вас під час телефонних розмов, а також шаблони ефективних фраз при розмові по телефону або СМС

модуль шостий
Вихід відносин в реал

Увага, це стратегічно важливий модуль!

Приблизно близько 80% всіх розчарувань відносинами з Інтернету є причиною невміння або страху вивести відносини в реал.

Чоловік як-би" зависає "у віртуальному листуванні і звикає бути для жінки" просто другом", хоча спочатку він міг відчувати до неї цілком романтичні емоції. Ви стаєте для нього фоном і ваші шанси на побудову серйозних відносин з цією людиною тануть день за днем.

Тут потрібно розуміти величезну різницю між чоловіком і жінкою.

Жінка може закохатися в чоловіка на відстані і довго відчувати до нього почуття на відстані, вважаючи листування вже серйозними стосунками. Чоловік влаштований інакше і, якщо ви будете продовжувати занадто довго листуватися з ним, то ризикуєте стати нецікавою і він просто "пропаде".

результат модуля:
покрокову інструкцію як вивести ваші відносини в реальне життя. Причому, якщо ви вже "зависли" в тривалій і безперспективною листуванні, то не впадайте у відчай - ми це будемо виправляти.

Модуль сьомий
Доведення до РАГСу

Це бонусний блок

Думаю, це той логічний фінал до якого хочуть привести свої стосунки багато жінок. Але тут вимальовується одна проблемка ...

Справа в тому, що багато чоловіків дуже не хочуть або бояться оформляти одружитися. Всьому виною вічне бажання свободи і певний набір стереотипів про сім'ю і шлюб, які чоловік збирає все своє життя. І у більшості він негативний-позначаються проблеми в сім'ї, коли він був дитиною, проблеми в його минулих відносинах у дорослому житті, негативний сімейний опеньків друзів, знайомих, колег. Чоловік починає думати, що сім'я це погано.

Пробитися через ці переконання дуже складно. Ультиматуми, сльози і істерики здатні лише погіршити ситуацію і відштовхнути від вас чоловіка.

результат модуля:
У цьому модулі ви отримаєте просто дві просто безвідмовних технології як поміняти його переконання з приводу сім'ї та шлюбу, щоб він сам захотів на вас одружитися
https://privatelink.de/?https://alex-chernozem.ru/lyubov-iz-sety/#v

Угорі