Що нового?

Набір учасників Любовна залежність (Юлія Урсова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 50
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 26.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
семінар Юлії УРСОВОЇ

Механізм залежності від любові простий і конкретний як граблі.
Перше. Вам хочеться в пару. Звичайна справа.
Друге. Вам моторошно тривожно в парі, хіба мало-кинуть. З дитинства ви засвоїли-довіряти людям не можна. Або Привіт холодному батькові, якому тепер довести потрібно, що вас любити можна.
Або ви трепетунья тривожна (або трепетун) і відкидання для вас –жах і кошмар.
Але пункт перший-в пару хочеться, ми ж примати.

Що працює на зниження тривоги?

Контроль і його установка над важкодоступним об'єктом.

Ось є прекрасний емоційно доступний кандидат-нахер не потрібен. Як на ньому перевірити, що ви здатні брати вершини і контролювати? Ніяк. Він вас чекає, піклується і ще одружитися зібрався. Немає поля битви для розквіту компетенцій. Нудно вам і секс сірий.

До побачення. Потрібен важкий екземпляр, щоб точно знати - я можу. І тоді тривоги відразу менше. А секс солодкий, як якщо б завтра на війну йому йти.

Вибирається важкий об'єкт і далі танці з бубнами і спроба дістати з дуба банани: дивись, наскільки я хороша, вибирай мене. І здається ще трохи старань і точно разом будемо, Я ж з сил вибиваюся, оцінять обов'язково. Просто у нього колишня (або не колишня) дружина зла і проект на роботі, а так ще трохи терпіння і все окупиться.

І чим більше вклали-тим важче рвати. Безжальна теорія неповоротних витрат працює проти вас. І це те місце, де взагалі не треба нічого вже розбирати, що я зробила не так, чому, а як могло бути. Тут місце визнати безсилля. З чим у досягаторов в любові, які звикли брати вершини, все погано.

Новий семінар"любовна залежність"
Відверто поговоримо про те, яка ця отрута – залежність від любові.
Попереджений-озброєний.
Немає таких патологічних стратегій, які змінити не можна.
Приходьте!

3 500 руб.
https://privatelink.de/?https://ursova.com/seminar/addiction

Угорі