у мене набралося багато інформації, якою я хочу з вами поділитися. Про те, що зараз відбувається на землі, в соціумі, і в наших тілах, про новітню інформацію, яка постійно приходить мені по каналу. Ми переживаємо неповторний час, беремо участь в переході на інші частоти, міняємо свою тваринну природу на божественну. Це можна зрозуміти тільки злетівши вгору, і побачивши всю картину цілком. Ось це ми і спробуємо зробити на курсі-побачити себе з боку, і прийняти божественне керівництво цим дорогоцінним моментом нашої особистої еволюції!
що буде на вебінарах?
У програмі вебінарів ви дізнаєтеся
Що нас чекає в Новому Світі і що буде відбуватися на Землі до остаточного переходу в 4 вимір
Яким зараз стає людина 6 раси.
Наші нові кристалічні тіла
Щось про Золотий Потік
Стрибки в часі
Причинний план і карма
Новий сценаристконфедерація Земліо Мікросвітенове харчуваннямислотворчість і його можливостібіороботи, клони, фантоми, інопланетні свідомості.
Взаємодія з інопланетними цивілізаціями
Нова загальна комунікація
Що відбувається з сонячною системою
Що буде з рептилоїдами
Тварини виходять на новий рівень розвитку.
Які таємниці ховаються на днів морів, океанів, і під землею
Нова валюта
Людмила Румянцева
Автор курсу
Енерготерапевт, ченнелер, творець курсу. Майстер медитативних практик. Автор курсу ченнелінг I і II ступінь, і унікального курсу цілитель НОВОГО часу.
що буде на вебінарах?
У програмі вебінарів ви дізнаєтеся
Що нас чекає в Новому Світі і що буде відбуватися на Землі до остаточного переходу в 4 вимір
Яким зараз стає людина 6 раси.
Наші нові кристалічні тіла
Щось про Золотий Потік
Стрибки в часі
Причинний план і карма
Новий сценаристконфедерація Земліо Мікросвітенове харчуваннямислотворчість і його можливостібіороботи, клони, фантоми, інопланетні свідомості.
Взаємодія з інопланетними цивілізаціями
Нова загальна комунікація
Що відбувається з сонячною системою
Що буде з рептилоїдами
Тварини виходять на новий рівень розвитку.
Які таємниці ховаються на днів морів, океанів, і під землею
Нова валюта
Людмила Румянцева
Автор курсу
Енерготерапевт, ченнелер, творець курсу. Майстер медитативних практик. Автор курсу ченнелінг I і II ступінь, і унікального курсу цілитель НОВОГО часу.
https://privatelink.de/?http://cheloveknovogovremeni.tilda.ws/