Взяти під контроль емоції, які підривають здоров'я цих органів на тонкому рівні.
Відновити фізичний стан органів за допомогою очисних практик і вправ.
Наповнити енергетичні канали органів і опрацювати ключові акупунктурні точки.
Посилити і закріпити ефект за рахунок детокс програми, фіторецептов і правильного харчування.
Куди направити імунітет і енергію?
Жодна людина у світі не померла від старості! Клітини тіла людини повністю оновлюються кожні 7 років!
Але якщо процес оновлення сповільнюється-накопичуються токсини, шлаки, приходять хвороби, а за ними смерть
Стан клітин і їх своєчасне оновлення залежать від метаболізму або швидкості обміну речовин.
Вкрай важливо, після запуску легенів і кишечника-направити отриману енергію і сили на прискорення метаболізму!
Так ми активізуємо і прискоримо заміну старих клітин новими і запустимо процес омолодження тіла.
Приємним бонусом буде нормалізація ваги і струнка фігура без строгих дієт і виснажливих тренувань
Як надовго закріпити отриманий результат?
У нашому тілі є один орган, який китайська медицина називає сірим Кардиналом.
Це діафрагма-вона пов'язана з усіма іншими органами і нишком управляє їх станом.
Є 9 рівнів, на яких може бути так чи інакше заблокована нормальна робота діафрагми.
Пропрацювавши їх через нескладні вправи, ми отримаємо надійний фундамент, на якому буде стояти нова якість нашого здоров'я.
Знання, навички та результати які ви отримуєте
МОДУЛЬ 1. Енергія та імунітет
РЕЗУЛЬТАТ:
Ви відновили нормальну роботу легенів і товстого кишечника.
Кожна клітина тіла отримує достатньо енергії і кисню.
Імунітет активізовані його ресурси спрямовані на вирішення найгострішої проблеми здоров'я
Йдуть бронхо-легеневі і серцево-судинні захворювання,
Детальна програма
МОДУЛЬ 1. Енергія та імунітет
Урок-1
Загальні характеристики Легких, що вражають їх фактори, що призводять до захворювань.
Самостійне тестування правильної діяльності або відхилення в роботі легенів. Вправи для відновлення Здоров'я легенів:
Метод примусового дихання
Переклад енергії гніву і роздратування на виконання бажань.
Урок-2
Загальні характеристики товстого кишечника і вражають його фактори, що призводять до захворювань.
Фактори мікрофлори кишечника. Кислотно-лужний баланс.
Самостійне тестування для визначення діяльності кишечника.
Урок-3
Додаткові методи роботи з товстим кишечником для приведення його в стан функціонального здоров'я. Тестування роботи метаболізму.
Енергетичні методи для відновлення роботи товстого кишечника.
Вправа"Ходьба на колінах".
Урок-4
Продовження відновлення здоров'я товстого кишечника для приведення його в стан функціонального здоров'я.
ТОП-5 вправ для підвищення імунітету в домашніх умовах.
Очищення від шлаків і токсинів методом опрацювання зони живота.
Урок-5
Вправи для відновлення хорошої роботи легенів.
Приведення організму в збалансований стан.
Збільшення функціональних можливостей легенів і підвищення тонусу блукаючого нерва.
Техніка розслаблення діафрагмальної м'язи для поліпшення дихальної функції.
Техніка роботи з синуситами і ринітами.
Енергетичні методи роботи при відновленні роботи легенів
Урок-6
Фіторецептов і тижнева детокс-фітопрограма для очищення і звільнення організму від токсинів, харчування і додаткові способи очищення легенів.
Основи харчування для правильної роботи легенів і товстого кишечника.
Методи очищення легенів, відновлення грудинно-реберних зчленувань. Ароматерапія. Очищення шкіри.
МОДУЛЬ 2. Довголіття
РЕЗУЛЬТАТ:
Ви активізували метаболізм, прискорили оновлення клітин тіла, запустили програму омолодження.
Пропрацювали енергетичні меридіани і відновили функції всіх внутрішніх органів.
Приємний бонус-нормалізація ваги і стрункість без жорстких дієт і виснажливих тренувань.
МОДУЛЬ 3. ЗДОРОВ'Я НАЗАВЖДИ!
РЕЗУЛЬТАТ:
Через опрацювання діафрагми-сірого Кардинала Здоров'я-ви створюєте надійний фундамент для нової якості вашого здоров'я.
Хвороби (спайки, набряки, синусит, холецистит, панкреатит, діабет, новоутворення, хвороби суглобів і т.д.) підуть і більше не повернуться.
Автор і ведуча — Тетяна Панюшкіна
Майстер Феншуй, фахівець У-Сін, фахівець з традиційної китайської медицини.
Маючи тільки ручку і листок паперу, може продіагностувати стан здоров'я людини з точністю 94%.
У свої 65 роки сповнена енергії. Їздить по всій Россі для навчання і виступів.
18 років тому перемогла онкологію в сечостатевій сфері. Відтоді ніколи не зверталася до лікарів і зараз почувається краще, ніж у 35 років. Допомагає встати на ноги навіть тим, хто вже однією ногою на тому світі.
У своїй роботі Тетяна використовує:
Знання традиційної китайської медицини;
Китайську систему У-Сін-концепцію п'яти першоелементів, першостихій; – Метод пондеромоторного письма-амплітудно-частотної характеристики чакрального стовпа, за допомогою якої можна тестувати здоров'я на всіх рівнях з точністю від 94% до 100%.
Китайську метафізику-феншуй, Ци Мень, 9 палаців.
Тетяна-один з найсильніших фахівців в СНД по системі У-Сін і ПРЕДСКАЗАТЕЛЬНОМУ феншуй.
Професійно користується інтуїцією і яснознанием.
Кращий результат в практиці: за 2 години простого спілкування в поїзді з жінкою на останній стадії раку молочної залози вивела її на ремісію.
Пакет 1
https://privatelink.de/?https://lumos22.com.ru/tp_dykhanie_aug_flag/