Що таке стан потоку?
Потік-це стан, в якому ви повністю включені в те, чим займаєтесь, зосереджені та залучені до процесу діяльності.
Стан потоку-це настільки високий інтерес до вашої поточної задачі, що для її вирішення не потрібно практично ніяких зусиль – ви все робите легко і граючи.
У цьому стані включається режим Творця, коли у вас висока працездатність, повна зосередженість на своїй діяльності, висока активність в рамках поточного заняття.
Ви демонструєте позитивний настій, впевненість в собі і в своїх силах.
Все це призводить до того, що ви справляєтеся навіть зі складними завданнями, знаходите незвичайні способи їх вирішення і в цілому демонструєте незвичайну ефективність.
Стан потоку складно описати, але, переживши його одного разу, ви ні з чим його не сплутаєте....
У цьому стані немає страхів і нав'язливих думок, ви виступаєте як супер оратор, не соромитеся, ви легко домовляєтеся з ким завгодно, придумуєте геніальні ідеї, ви закохуєте в себе чоловіків, заробляєте великі гроші, в цьому стані ви можете все! І головне не напружуючись...на автоматі.
Згадали як ви себе почували коли потрапляли в такий стан?
На жаль, цей режим Творця не включається сам коли він нам потрібен.
Ми в Люмос 22 оцифрували стан потоку! Пройшовши даний курс ви навчитеся швидко входити в потік і, використовуючи понад-знаки в своїй даті народження, будете проживати в потоці 85% життя.
Для виходу в стан потоку ми розробили нумерологічні формули станів
є 4 базові стани:
Стан невігластва
У цьому стані людина проживає на емоціях: образа, почуття провини, сором, апатія, печаль, страх.
Він часто помиляється, терпить невдачі, втрачає гроші, роботу, друзів. Він нещасливий, в'яне і деградує.
Стан пристрасті
У цьому стані людина проживає на емоціях: гнів, гординя, обурення, заздрість, порівняння, критика, біль, антагонізм, суєта, конфлікти, напруга, гонка.
Життя в боротьбі, звалює на себе проблеми, досягає результати але з надривом, в постійному стресі, не вміє відпочивати.
Стан норми
У цьому стані людина проживає життя на емоціях впевненості, рішучості, прийнятті дійсності, задоволеності і готовності до виходу в наступний стан потоку.
Бачить світ таким яким він є, приймає його. Завжди досягає своїх цілей, щасливий.
Стан потоку
У цьому стані людина проживає життя на емоціях радості, любові, гармонії, подяки, ентузіазму, просвітлення.
Розслаблена, наповнена людина. Повне достаток по всіх сферах життя, це достаток прийшло дуже легко, в стані гри... людина творить від душі, виконує своє призначення і максимально реалізовує таланти дані від народження.
1-й модуль Я-концепція як моя цілісність
Що таке Я-концепція, з чого вона складається і як вона формується?
Як визначити темні і світлі сторони своєї особистості?
Як заблокувати прояв темних сторін особистості і розвинути світлі сторони, щоб завжди бути в потоці?
Як сформувати у себе переконання і цінності цілісної особистості, яка живе в потоці отримує в житті всі необхідні блага?
Ваші результати:
Ви усвідомили основу свого Я і самоідентифікувалися. Тепер вами неможливо маніпулювати
Ви впевнені в своїх силах і розумієте свою самоцінність, завдяки чому люди сприймають вас як значиму особистість, ви проявляєтеся на всі 100%, без сорому і тривог... рішуче реалізуєте свій потенціал на піднесених емоціях (подяка, інтерес, ентузіазм, потік, любов, радість)
2-й модуль ідеологія-велика гра
Визначення своїх кореневих цінностей
Визначення своїх особистих кордонів і правил
Збільшення своєї грошової ємності на 200% від поточного рівня (фінансова розтяжка)
Персональний список дій для підживлення своїх кореневих цінностей
Ваші результати:
Ви знаєте свої справжні кореневі цінності і проживаєте кожен день так, щоб ці цінності підживлювалися. Це дає вам стан потоку і щастя
Ваша доброта не переходить в слабкість, зайвих людей ви від себе відпускаєте, знаєте свої особисті межі заявляєте про них
Інші люди рахуються з вашими правилами і не порушують ваші особисті межі
Ви усунули психологічні обмеження для отримання великих грошових сум (від 300 тис рублів) і здатні щорічно збільшувати свої доходи на 30-50%
3-й модуль повернення загублених осколків душі
Що таке осколки душі? Як дитячі та дорослі травми формують осколки душі. Види осколків душі
Знаходження на лінії життя своїх осколків душі. Список ситуацій в яких осколки душі застрягли
Повернення своїх осколків душі
Повернення чужих осколків душі. Список ситуацій коли чужі осколки залишилися в моїй душі
Осколки душі-це частинки життєвої енергії, яку ви взяли в іншої людини або віддали йому. Цей обмін може бути добрим для любові, без страждань, але в більшості випадків втрата осколків душі виснажує людину
Ваші результати:
Ви повернули назад частинки своєї душі, що застрягли в минулих відносинах, подіях, помилках, невдачах, травмах і припинили енергетичний відтік
Ви повернули собі цілісність і бажання творити
Ви енергійні, активні та ініціативні. Підвищили витривалість і запас сил
Ви ніби заново народилися, вам переповнює інтерес до життя і розпирає енергія
4-й модуль формування бажаної реальності
Що таке реальність? Види реальностей на моїй лінії життя
Точка а в реальностях сьогодні. Точка Б в реальностях, Куди я йду
Як правильно проголошувати бажану реальність
Постановка 50 цільових кроків які приведуть до бажаної реальності
Ваші результати:
Ви сформулювали свою реальність у 8 реченнях, описали бажаний результат у стані спокійної впевненості, достатку та достатку
У вас на руках покроковий план точних дій, які приведуть вас до бажаної реальності, в якій ви 24 на 7 перебуваєте в стані щастя і доброти, отримуєте великі гроші, маєте шикарне здоров'я, максимально реалізуєте можливості, уникаючи небезпек і втрат
5-й модуль Нумерологія в перехідний період 2022-2027
Як побачити свої таланти, ризики і можливості в найближчі 5 років за датою народження?
Як навчитися коригувати своє майбутнє, щоб уникнути в період 2022-2027 серйозних фінансових втрат і проблем зі здоров'ям, збільшити доходи, реалізуватися, бути щасливою і не залежати ні від чого
Усвідомлення і прийняття в собі вібрацій, які є у вас, ваших даних в паспорті, на грошових купюрах, номерах квартири і машини
Як проявити вібрації свого земного паспорта зі світлої сторони в кожному році з 2022-2027, щоб реалізувати свій потенціал
Налаштування на свої ресурсні Енергі
Ваші результати:
Ви знаєте свої таланти (дар) і темні сторони (тіні), які дані від народження
Ви вмієте бачити, трактувати і коригувати своє майбутнє і майбутнє інших людей в перехідний період 2022-2027
Ви робите точні дії в ресурсні місяці і роки з 2022-2027, завдяки чому максимально реалізовуєте свої таланти і отримуєте грандіозне зростання по всіх сферах: здоров'я, Фінанси, особисте життя, самореалізація, спілкування з людьми
6-й модуль Формули станів
Опис всіх станів людини: невігластво, пристрасть, норма, потік
Визначення в якому стані ви перебуваєте зараз
Формула виходу зі стану невігластва. Регулярні емоції в стані невігластва: образа, почуття провини, сором, апатія, печаль, страх
Формула виходу зі стану пристрасті. Регулярні емоції в цьому стані: гнів, гординя, обурення, заздрість, порівняння, критика, біль, антагонізм, суєта, конфлікти, напруга, гонка
Ваші результати:
Ви закріпилися в стані норми і тепер проживаєте життя на емоціях впевненості, рішучості, прийнятті дійсності, задоволеності і готовності до виходу в наступний стан потоку
Ви досягаєте поставлених цілей в потрібні терміни, без надриву і стресів
Вас поважають колеги і близькі, спілкування з ними надає вам сили, ви енергійні, фізично здорові і відчуваєте психологічний комфорт
7-й модуль Я в потоці
Формула виходу зі стану норми в стан потоку
Як зробити стан потоку своєю константою?
Практика для виходу в стан потоку за 8 хвилин
Афірмація-медитація "підвищення самооцінки, якщо виник вплив з боку будь-якого оточення". Афірмація-медитація зцілення мого ДНК афірмація "мій стан потоку завжди зі мною без відкатів"
Йога Практика-" Енерго - приріст " - це комплекс найпростіших асан, які зможе виконати навіть новачок (15 хвилин) - для підтримки потоку на 2 дні.
5 Нано ритуалів на 5 випадків життя:
Ваші результати:
Ви перейшли в стан потоку і зробили цей стан своєю константою
Ви закріпилися в стані потоку і тепер проживаєте життя на емоціях радості, любові, гармонії, подяки, ентузіазму, просвітлення
Що таке Я-концепція, з чого вона складається і як вона формується?
Як визначити темні і світлі сторони своєї особистості?
Як заблокувати прояв темних сторін особистості і розвинути світлі сторони, щоб завжди бути в потоці?
Як сформувати у себе переконання і цінності цілісної особистості, яка живе в потоці отримує в житті всі необхідні блага?
Ваші результати:
Ви усвідомили основу свого Я і самоідентифікувалися. Тепер вами неможливо маніпулювати
Ви впевнені в своїх силах і розумієте свою самоцінність, завдяки чому люди сприймають вас як значиму особистість, ви проявляєтеся на всі 100%, без сорому і тривог... рішуче реалізуєте свій потенціал на піднесених емоціях (подяка, інтерес, ентузіазм, потік, любов, радість)
2-й модуль ідеологія-велика гра
Визначення своїх кореневих цінностей
Визначення своїх особистих кордонів і правил
Збільшення своєї грошової ємності на 200% від поточного рівня (фінансова розтяжка)
Персональний список дій для підживлення своїх кореневих цінностей
Ваші результати:
Ви знаєте свої справжні кореневі цінності і проживаєте кожен день так, щоб ці цінності підживлювалися. Це дає вам стан потоку і щастя
Ваша доброта не переходить в слабкість, зайвих людей ви від себе відпускаєте, знаєте свої особисті межі заявляєте про них
Інші люди рахуються з вашими правилами і не порушують ваші особисті межі
Ви усунули психологічні обмеження для отримання великих грошових сум (від 300 тис рублів) і здатні щорічно збільшувати свої доходи на 30-50%
3-й модуль повернення загублених осколків душі
Що таке осколки душі? Як дитячі та дорослі травми формують осколки душі. Види осколків душі
Знаходження на лінії життя своїх осколків душі. Список ситуацій в яких осколки душі застрягли
Повернення своїх осколків душі
Повернення чужих осколків душі. Список ситуацій коли чужі осколки залишилися в моїй душі
Осколки душі-це частинки життєвої енергії, яку ви взяли в іншої людини або віддали йому. Цей обмін може бути добрим для любові, без страждань, але в більшості випадків втрата осколків душі виснажує людину
Ваші результати:
Ви повернули назад частинки своєї душі, що застрягли в минулих відносинах, подіях, помилках, невдачах, травмах і припинили енергетичний відтік
Ви повернули собі цілісність і бажання творити
Ви енергійні, активні та ініціативні. Підвищили витривалість і запас сил
Ви ніби заново народилися, вам переповнює інтерес до життя і розпирає енергія
4-й модуль формування бажаної реальності
Що таке реальність? Види реальностей на моїй лінії життя
Точка а в реальностях сьогодні. Точка Б в реальностях, Куди я йду
Як правильно проголошувати бажану реальність
Постановка 50 цільових кроків які приведуть до бажаної реальності
Ваші результати:
Ви сформулювали свою реальність у 8 реченнях, описали бажаний результат у стані спокійної впевненості, достатку та достатку
У вас на руках покроковий план точних дій, які приведуть вас до бажаної реальності, в якій ви 24 на 7 перебуваєте в стані щастя і доброти, отримуєте великі гроші, маєте шикарне здоров'я, максимально реалізуєте можливості, уникаючи небезпек і втрат
5-й модуль Нумерологія в перехідний період 2022-2027
Як побачити свої таланти, ризики і можливості в найближчі 5 років за датою народження?
Як навчитися коригувати своє майбутнє, щоб уникнути в період 2022-2027 серйозних фінансових втрат і проблем зі здоров'ям, збільшити доходи, реалізуватися, бути щасливою і не залежати ні від чого
Усвідомлення і прийняття в собі вібрацій, які є у вас, ваших даних в паспорті, на грошових купюрах, номерах квартири і машини
Як проявити вібрації свого земного паспорта зі світлої сторони в кожному році з 2022-2027, щоб реалізувати свій потенціал
Налаштування на свої ресурсні Енергі
Ваші результати:
Ви знаєте свої таланти (дар) і темні сторони (тіні), які дані від народження
Ви вмієте бачити, трактувати і коригувати своє майбутнє і майбутнє інших людей в перехідний період 2022-2027
Ви робите точні дії в ресурсні місяці і роки з 2022-2027, завдяки чому максимально реалізовуєте свої таланти і отримуєте грандіозне зростання по всіх сферах: здоров'я, Фінанси, особисте життя, самореалізація, спілкування з людьми
6-й модуль Формули станів
Опис всіх станів людини: невігластво, пристрасть, норма, потік
Визначення в якому стані ви перебуваєте зараз
Формула виходу зі стану невігластва. Регулярні емоції в стані невігластва: образа, почуття провини, сором, апатія, печаль, страх
Формула виходу зі стану пристрасті. Регулярні емоції в цьому стані: гнів, гординя, обурення, заздрість, порівняння, критика, біль, антагонізм, суєта, конфлікти, напруга, гонка
Ваші результати:
Ви закріпилися в стані норми і тепер проживаєте життя на емоціях впевненості, рішучості, прийнятті дійсності, задоволеності і готовності до виходу в наступний стан потоку
Ви досягаєте поставлених цілей в потрібні терміни, без надриву і стресів
Вас поважають колеги і близькі, спілкування з ними надає вам сили, ви енергійні, фізично здорові і відчуваєте психологічний комфорт
7-й модуль Я в потоці
Формула виходу зі стану норми в стан потоку
Як зробити стан потоку своєю константою?
Практика для виходу в стан потоку за 8 хвилин
Афірмація-медитація "підвищення самооцінки, якщо виник вплив з боку будь-якого оточення". Афірмація-медитація зцілення мого ДНК афірмація "мій стан потоку завжди зі мною без відкатів"
Йога Практика-" Енерго - приріст " - це комплекс найпростіших асан, які зможе виконати навіть новачок (15 хвилин) - для підтримки потоку на 2 дні.
5 Нано ритуалів на 5 випадків життя:
- Ритуал "потокове стан у вирішенні будь-яких справ"
- Дзеркальний Нейростав, що очищає від енергогрязі
- Вібро-Цифрова Янтра "Ресурс за 3 хвилини"для екстреного застосування, коли немає часу зовсім
- Альфа-практика: "вихід на рівень Бог" з будь-якими питаннями
Ваші результати:
Ви перейшли в стан потоку і зробили цей стан своєю константою
Ви закріпилися в стані потоку і тепер проживаєте життя на емоціях радості, любові, гармонії, подяки, ентузіазму, просвітлення
https://privatelink.de/?https://lumos22.com.ru/mb_potok/