Що нового?

Набір учасників [Люмос 22] ваш ідеальний сценарій життя 2022 (Алорія Собінова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3640 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 540.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
зміцніть здоров'я, досягніть фінансових цілей і кар'єрного росту, створіть щасливі відносини в наступаючому році, за допомогою простих і максимально результативних практик ексклюзивного збірника Алорії Собінової за рекомендаціями в інтерактивному календарі

Це просто як раз, два, три

Виберіть практики і дати, в які вам буде зручно їх провести

Підсильте дію практик за допомогою спеціального ставу

Виконуйте практики в" точки Джокера " і насолоджуйтеся швидкими поліпшеннями

Що Ви отримаєте в комплекті:

1. Збірник ТОП-практик" ваш ідеальний сценарій життя 2022 " для швидких поліпшень у всіх сферах життя

2. Інтерактивний календар на 2022 рік з позначенням "точок Джокера" та рекомендаціями щодо проведення кожної практик

Як користуватися календарем енергетичних практик на 2022 рік?

* У вас буде свій індивідуальний план робіт з поліпшення життя: збільшення доходу, коригування здоров'я, досягнення сімейного щастя і успіхів в кар'єрі

* Разом з календарем ви отримаєте рунічний ставши-Підсилювач "Енергоресурс" і заряджену фотографію Алорії

* Комплект з става і фотографії посилить дію практик і дасть додаткову додаткову енергію для перетворення життя

Чому комплект працює швидко і ефективно

* Топ-практики, об'єднані в збірник, перевірені роками використання, але інтерактивний календар допоможе посилити їх додатково

* Виконуйте практики: орієнтуючись на календар, щоб дізнатися найближчу "Точку Джокера" і отримати найкращий результат

* Виконуйте практики: маючи в помічниках рунічний ставши-Підсилювач" Енергоресурс " і фотографію Алорії, ще більш примножують їх дію

Беремо пакет: Збірник " ваш ідеальний сценарій життя 2022 "+ Інтерактивний календар з позначенням всіх"точок Джокера"
ритуали на енергетику і ЗДОРОВ'Я
  • посилений річний ритуал на 12-и свічках.
старовинний обряд, могутній засіб для зміцнення здоров'я всіх членів сім'ї.
  • Ритуал "семиденне зцілення цілющими рунами".
корисний при зниженні імунітету, перших симптомах грипу або ГРВІ, посилить вашу енергію і позбавить від нездужання.
  • Ритуал "відроджує вогонь".
Обряд хороший, коли ви виснажені не тільки фізично, але і душевно, допомагає позбутися від почуття безвиході, наповнитися новою енергією.
  • Трав'яне саше"Зцілюючий сон".
незамінний помічник у боротьбі з нестачею життєвих ресурсів. Відновлює ваші сили м'яко і делікатно, поки ви спите. Тримайте його під подушкою, щоб завжди бути в тонусі.
  • Ритуал"трансформація псування або пристріту в енергію здоров'я".
Ритуал змінює негативну енергетику накладеної псування або пристріту на енергію здоров'я.
  • Ритуал "Здоров'я квартири".
Ритуал змінює негативну енергетику накладеної псування або пристріту на енергію здоров'я.
Ритуали на фінанси та підвищення добробуту
  • Ритуал "збільшення сили і енергії, зміна фінансової ситуації".
застосовується, Якщо у людини мало життєвих сил, щоб позбутися від негативу в енергетичному полі і залучити фінансові потоки в своє життя.
  • Ритуал"обрив каналів витоку фінансової енергії".
дворівнева практика, проводиться для припинення витоку фінансів і відновлення грошового каналу.
  • Ритуал "чари з травами і спеціями на гроші".
сильна, але м'яка енергетика трав розкривається поступово. Фінансовий результат приходить гармонійно і м'яко, щоб не пошкодити ваше енергетичне поле.
  • талісман на досягнення великих матеріальних цілей.
ефективна рунічна формула, випробувана багаторазово, дає швидкі результати, активується через стихію вогню.
  • Амулет для всієї родини.
Рунічний ставши для благополуччя всієї родини, мета-залучення в будинок достатку і щастя. За допомогою става відбувається постійна циркуляція грошової енергії в будинку, а також збільшення фінансових можливостей у всіх членів сім'ї.
  • Ритуал "розкриття доріг, які приведуть вас до кращих обставин життя".
рішення складних ситуаціях, з яких немає виходу за допомогою одиночної руни Райдо.
  • Ритуал "виконання бажаного і запит у Всесвіт".
Ритуал допомагає передачі бажання у всесвіт так, щоб вас почули, за допомогою одиночної руни Гебо.
  • Дев'ятиденний обряд зі свічками на гроші.
посилений ритуал тривалої дії, ефект від якого досягається майже відразу.
  • Ритуал"боргова вода".
Простий, але дієвий ритуал, який "змиє" борги. Суть ритуалу в тому, щоб створити можливість на енергетичному плані, яка допоможе швидко погасити позики.
  • Ритуал "дає сили, очищає ванна з медом і молоком".
Обряд обмивання, який прибирає страхи, тривоги, хвилювання і занепокоєння, щоб вони не обнуляли наші бажання і наміри щодо достатку і удачі.

Ритуали на щасливі відносини і захист від негативу
  • Ритуал "легкі шляхи-дороги".
спрямований на те, щоб ваш життєвий шлях був легкий, і не траплялося складних, безвихідних ситуацій.
  • Ритуал"зняття з речей негативної енергії".
трапляється, що в РЕЧІ проникає енергія хвороби, важкої долі, навіть закляття, а ми приймаємо їх в дар або купуємо в магазині. Рекомендую з усіма подарунками і покупками обов'язково проводити цей ритуал, щоб не потрапити в неприємну ситуацію.
  • захисний ритуал "Шепіт" для вашої родини.
Практика м'якого впливу, щоб захистити себе і близьких від негативної енергії, яка забирає наші сили, здоров'я і успіх. Підходить для роботи з дітьми, проводиться раз на місяць.
  • Ритуал "всепоглинаюча пристрасть".
незамінний засіб для активації любовного потягу в парі, розпалить згаслу пристрасть і відродить почуття.
Інтерактивний календар енергетичних практик Алорії Собінової на 2022 рік
А також
  • повний список "точок Джокера" на рік вперед і рекомендації з проведення практик
https://privatelink.de/?https://aloriya-sobinova.com/as_tr_flag_12/

Угорі