Що нового?

Придбаний [Люмос 22] відкриття і розвиток всіх чакр в 7-ми енергетичних тілах без перевантажень (Алорія Собінова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1802 ГРН
Учасників: 0 з 22
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 85.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
навіщо потрібні розвинені чакри і як це допоможе в кризу?

На своїх тренінгах я часто прокачую учасникам їх енергетичне поле і підсилюю роботу чакр.

Це сприятливо впливає на самопочуття і здоров'я людей. Але цього разу я перевершу всі ваші очікування. Ми закриємо питання про чакри раз і назавжди. Ваші чакри будуть сильнішими 99% людей на планеті.

Чим сильніше розвинені у людини чакри і енергетика, тим більше до нього притягуються гроші, нові люди, можливості, відкриваються здібності.

Прокачування кожної людини окремо займає багато часу, тому я створила зручну технологію, за допомогою якої можна прокачати чакри, витрачаючи в день до 20 хвилин

Я розробила комплекс вправ, за допомогою яких ви самі зможете прокачати свої чакри.

1-а чакра

МУЛАДХАРА

Відповідає за базове облаштування життя. Щоб була квартира, машина, були гроші, яких вистачає на виживання в цьому світі.

Якщо ця чакра буде погано працювати, то це призводить до того, що людина різко деградує. Таку людину не візьмуть роботу, тому що він марний. І сама людина може скотитися до рівня бомжа. Суть зводиться до того, що без цієї чакри немає адекватного життя

2-а чакра

СВАТХІСТХАНА

Від неї залежить Ваша сексуальність в очах протилежної статі. Ми постійно ділимося з партнерами своєю статевою енергетикою.

Якщо її у вас мало, то секс буде так собі. Будете не привабливими в очах протилежної статі. Також щоб випробувати оргазм і отримувати велике задоволення від сексу, знову потрібна статева енергетика.

3-тя чакра

Маніпура

Відповідає за управління іншими людьми. Якщо хочете командувати і керувати іншими людьми, бути начальником і лідером, то без цієї чакри ніяк. Без добре прокачаної чакри сонячного сплетення у людини ніколи не буде багато грошей!

4-а чакра

АНАХАТА

Відповідає за вміння ділитися своїми емоціями з іншими людьми. Адже саме емоції потрібні при спілкуванні.

У відносинах вони чіпляють протилежну стать, в продажах клієнти з готовністю віддають свої гроші, при спілкуванні з групою вони її заводять і утримують увагу. Без емоцій нудно, сухо і не цікаво. Згадайте нудні лекції професорів в Інституті.

5-а чакра

ВІШУДДХА

Ця чакра відповідає за довіру до вашої промови. З добре прокачаної вішуддхой вам будуть вірити не залежно що ви будете говорити.

6-а чакра і 7-а чакра

АНЖНА і САХАСРАРА

Вони відповідають за постачання енергетикою вашого мозку. Щоб ви легко думали потрібно багато енергії. Я не раз бачив, що якщо ці чакри дуже слабкі, то людина починає серйозно тупити навіть над дуже простими завданнями.

Сильна енергетика цих чакр дозволяє надовго концентрувати свою увагу, утримувати образи і протистояти впливам. Так що це вкрай важливо для ясновидіння, заняттях езотерикою і духовного розвитку.

як зміниться ваше життя після прокачування чакр?
ваші чакри посилять своє випромінювання на 3000% від поточного рівня.

Ваш потенціал у всіх сферах стане вище. Причому це посилення залишиться з вами на все життя і навіть перейдуть на наступні втілення.

Ця ініціація не перевантажує ваші кровоносні судини і не підвищує тиску. Всі заходи безпеки Я передбачила.

Після ініціації ви прокачуєте кожну чакру за допомогою спеціальних вправ

Як це відбувається. Опис механізму прокачування чакр.

У нашому просторі багато енергії. Всі ми знаходимося в цьому великому енергетичному полі простору. У кожної людини також є своє енергетичне поле. Під час ініціації ви перенесете частину енергії простору собі. Так, щоб ця енергія перебувала постійно у вашій польовій структурі і ваших чакр.

В результаті ваші чакри стануть ще інтенсивніше випромінювати енергію.

Вони подібно магнітів будуть притягувати до вас нові можливості, здібності, людей, матеріальні блага.

Ви станете більш вдосконаленою версією самого себе

ви прокачаєте ваше енергетичне поле в 7 тілах до 5 км над головою
За 20 хвилин ви прокачаєте всі енергетичні тіла, а також тіла між ними. Будуть на максимум прокачані 7 енергетичних тіл:

• фізичне (на рівні енергетики)
    • ефірне
    • астральне
    • ментальне
    • каузальне
    • буддхічне
    • атмічне
ви можете нічого не вміти. Головне зробити все в точності так, як я говорю в відео. Прокачування відбудеться швидко і без перевантажень. Якщо у вас все нормально з серцево-судинною системою, то саму прокачування ви навіть не відчуєте фізично.

Якщо є проблеми з судинами, то в найближчі пару годин після прокачування ви можете відчути невелике навантаження. Через деякий час ваші судини звикнуть до підвищеного полю, а далі вже не будете звертати увагу на величезне поле.

що Ви отримаєте?

• Мандала для активації і створення предмета сили, за допомогою якої Ви пройдете чакрову ініціацію і зможете підтримувати високий рівень вашої енергетики
  • набір енергії та збільшення енергетичного поля до 5 км.
  • Амулет для перетягування позитивної карми минулих втілень.
https://privatelink.de/?https://aloriya-sobinova.com/as_chk_flag_ss/

Угорі