Встигни схуднути раз і назавжди зі мною rii_blog, старт 14 лютого не просто так, ти закохаєшся сама в нову себе і своє нове тіло. Це мій авторський
курс гармонійного здорового схуднення.
⠀
Ти пробувала худнути і зривалася, не можеш знайти сили взяти себе в руки і залежиш від їжі, вихід є і я допоможу тобі знайти гармонію, впевненість в собі і струнке тіло адже хіба це варто того? Проживати єдине своє життя не в своєму тілі і не так, як би хотілося.
Повір мені, багато як і ти читали мій пост вперше і сумнівалися, а зараз щасливі, що довірилися мені
⠀
Я зміню твоє життя і не залишу тебе в біді, в зажорах і боротьбі з дієтами.
Зі мною схуднення буде в задоволення, поясню чому: я сама пройшла через всі ці зриви і сльози і знаю як реально допомогти тобі! Моя програма працює для всіх, я тому живий приклад - за пів року я знищила 30 кг з 80 до 50 кг, без залу і дієт гіімінус30кг
⠀
Кожна з вас гідна кращого!
Ти привчиш себе по іншому дивитися на світ їжі і повністю поміняєш смакові звички! Є чітке розуміння мети і дівчатка за марафон втрачають від 7-10 кг, але головне - ти знайдете гармонію з собою, з головою, позбудешся харчової залежності і полюбиш здорову їжу!(трапляється з усіма У мене на курсі) я вклала туди психологічні практики і не дозволю вам повторити мої помилки.
⠀
Що вас чекає
Абсолютно нова програма (я з вами буду цілий місяць, і далі є продовжена)
курс гармонійного здорового схуднення.
⠀
Ти пробувала худнути і зривалася, не можеш знайти сили взяти себе в руки і залежиш від їжі, вихід є і я допоможу тобі знайти гармонію, впевненість в собі і струнке тіло адже хіба це варто того? Проживати єдине своє життя не в своєму тілі і не так, як би хотілося.
Повір мені, багато як і ти читали мій пост вперше і сумнівалися, а зараз щасливі, що довірилися мені
⠀
Я зміню твоє життя і не залишу тебе в біді, в зажорах і боротьбі з дієтами.
Зі мною схуднення буде в задоволення, поясню чому: я сама пройшла через всі ці зриви і сльози і знаю як реально допомогти тобі! Моя програма працює для всіх, я тому живий приклад - за пів року я знищила 30 кг з 80 до 50 кг, без залу і дієт гіімінус30кг
⠀
Кожна з вас гідна кращого!
Ти привчиш себе по іншому дивитися на світ їжі і повністю поміняєш смакові звички! Є чітке розуміння мети і дівчатка за марафон втрачають від 7-10 кг, але головне - ти знайдете гармонію з собою, з головою, позбудешся харчової залежності і полюбиш здорову їжу!(трапляється з усіма У мене на курсі) я вклала туди психологічні практики і не дозволю вам повторити мої помилки.
⠀
Що вас чекає
Абсолютно нова програма (я з вами буду цілий місяць, і далі є продовжена)
- чотири онлайн вебінари від мене
- три закриті групи в вотсапе (важливе, підтримка і рецепти) командний дух, контроль і мотивація, ми станемо однією сім'єю!
- щоденні психологічні практики, які змінюють мислення і ставлення до себе і їжі у кожної!
- раціон харчування з ваших улюблених продуктів
- довідник корисної інформації, написаний особисто мною, за яким ви самі потім зможете худнути!
- міні тренування вдома на жиросжигание, все легко і просто, ніяке доп обладнання не потрібно.
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/BtMF6izFD3U/