Які 3 питання використовують психологи, щоб познайомитися з дівчиною?
Дізнайся про приголомшливе дослідження, яке приверне до тебе будь-яку жінку!
У відеопрезентації я розповідаю, як саме я читаю думки будь-якої жінки і миттєво розумію, якого вона про мене думки. Нарешті я поклав край розладам, обломкам і цим "давайте залишимося просто друзями". Ніяких хитрощів. Це-суперсучасна технологія, перенесена з лабораторії в реальний світ.
Одного разу я остаточно втомився дивитися на багатеньких і добре виглядають хлопців, що мають купу дівчат. Нічого, що я знайшов у книгарні чи в Інтернеті, не спрацювало. Я на своїй ж.. хм, шкурі відчув, що ніякі "системи" і "методи" по залученню не працюють.
І тут в один день зі мною сталося це... про що я розповідаю на відео. А в результаті я знайшов "потаємний хід" в жіночій психології, який дозволяє мені дізнаватися думки жінки і навіть впливати на них, залишаючись непоміченим. Кажу тобі, це величезна перевага!
Ну, якщо я тебе зацікавив, і ти готовий навчитися розуміти, що думає будь-яка жінка, і що сказати, щоб зачепити її, то моя техніка допоможе тобі. Але доведеться подивитися всі відео, щоб зрозуміти, що до чого. Там я ще розповідаю про кількох хлопців, яким теж є, чим похвалитися в цій справі.