Перша ж лекція з ЛТР вийшла абсолютно успішним проектом. Просто цукерка пояснення ЛТР LTR (Long term Relationship) - тривалі стосунки з дівчиною
лекція від розумника
Про це можу судити по величезному числу листів в личку з відгуками тих, хто вже отримав лекцію по ЛТР, і був м'яко кажучи... повністю задоволений. Сам іноді прослуховую, і з інтересом.
Для тих хто ще не знає, нагадаю:
Лекція складається з трьох частин:
- Вступна частина. Про те яку модель ЛТР відносин треба будувати.
- Як знайти дівчину для ЛТР, як її спокусити, перевірити, і як створити ЛТР.
- Як вести себе в ЛТР. Як правильно вести суперечки, боротися за домінування, карати за косяки, Як правильно хвалити, як розрулювати конфліктні ситуації, як піднімати свою значимість для дівчини, і т.д. в загальному як жити і неаленить.
Технологія моєї власної розробки.
І більше ніде ви про неї не прочитаєте, і не почуєте.
Про те як правильно вибудувати відносини з жінками (з будь-якими Від хороших до повій).
Проста як лопата, ефективна як молоток.
Все це займає п'ять годин в аудіофайлах.
ЛТР - це тривалі стосунки з дівчиною.
Тобто, коли ви не просто разок трахнули і розбіглися, а вже довгий час разом, і плануєте ще стільки ж разів по стільки ж. Коли ви живете разом, вона регулярно смажить вам котлети, ви регулярно смажите її.
...Що? Вам не смажать котлети, а тільки парять мозок?
Тобто, коли ви не просто разок трахнули і розбіглися, а вже довгий час разом, і плануєте ще стільки ж разів по стільки ж. Коли ви живете разом, вона регулярно смажить вам котлети, ви регулярно смажите її.
...Що? Вам не смажать котлети, а тільки парять мозок?
Той хто її прослухав різко підвищує свої шанси на створення правильної сім'ї і міцних, гармонійних відносин.
Невелике уточнення:
Лекція тільки для чоловіків. Дівчат прошу не звертатися.
Психологія у чоловіків і жінок різна, тому для жінок у мене є свої методики.
А дана лекція по ЛТР-чисто чоловічий продукт.
+ Бонус "Стрім обговорення лекції з ЛТР"
https://privatelink.de/?http://soblaznenie.com/index.php?module=forum&topic=10556