Що нового?

Придбаний [[Ma Cards] метафоричні асоціативні карти "листи собі" (Ольга Круглова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 497 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 73.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

комплектація:
  • 72 карти
  • Книга листів-описи до карт, короткий посібник з використання колоди, техніки роботи
  • Безкоштовне мобільний додаток - щоб улюблена колода завжди була під рукою
Розмір карт: 10.8х7. 3

" листи собі " – жіноча ресурсна колода про прийняття себе, пошуку свого життєвого шляху, проживанні складних емоцій, вікових етапів і супутніх їм жіночих ролей. Карти налаштовують на ресурсний стан і допомагають знайти шляхи вирішення психологічних проблем. Це дієвий інструмент для самопізнання і розкриття внутрішнього потенціалу, для з'єднання з Архетипом мудрої жінки.
Колода "листи собі" застосовується: для допомоги в проживанні складних емоцій, в роботі з почуттями, перешкодами на шляху до бажаного, невпевненістю, вибором і іншими запитами, пов'язаними з пошуком ресурсів, смислів, усвідомленням життєвих цінностей, вибудовуванням гармонійного шляху розвитку жінки, для отримання відповідей з несвідомого.
підходять головним чином для роботи з жінками, але можуть використовуватися і в роботі з чоловіками для гармонізації "внутрішньої жінки".
Карти "листи собі" призначені для психологів, коучів, фахівців по роботі з метафоричними картами. Підходять для професіоналів, початківців фахівців і для самостійної роботи.
Перевага колоди в тому, що її можна легко використовувати в різних модальностях (арт-терапія, танцювально-рухова терапія, казкотерапія, психологічне консультування, робота з жіночими архетипами і т.д). Відмінно підходить для групової та індивідуальної роботи.
Колода складена з вражаючих детально опрацьовані х картин Ольги Круглової із зображеними на них жіночими образами, в яких кожен глядач бачить свої зашифровані в їх візуальному коді індивідуальні "листи собі".
області застосування карт
Відносини

За допомогою карт можна подивитися на різні ситуації у відносинах, техніки можуть змінюватися в залежності від запиту.
приклад техніки
Карта 1. Яка я зараз у відносинах?
Карта 2. Якою хочу бути?
Карта 3. Що мені допоможе прийти до бажаного стану?

Материнство
Питання прийняття ситуації материнства, що допоможе прийти до бажаного стану материнства. Правильно сформульовані питання можуть допомогти жінці усвідомити цінності материнства, знайти ресурси.
приклад техніки
Карта 1. Я Мама, як мене бачать інші
Карта 2. Я Мама, як я бачу себе
Карта 3. Я Мама, яка я є

родові історії
За допомогою метафоричних карт "листи собі" можна робити сімейні розстановки по жіночій лінії. Цей спосіб допомагає гармонізувати відносини і отримувати підтримку роду.
приклад техніки
1 карта. Моя Мама
2 карта. Моя бабуся
3 Карта. Можна вибрати будь-які інші актуальні ролі.
Дивимося їх взаємодія. Бажано проводити під керівництвом психолога.

жіночі ролі, архетипи
Гармонізація жіночого стану за допомогою усвідомлення і прийняття жіночих ролей. Виберіть карти в закриту або відкриту на наступні теми: коханка, мама, дівчинка, королева, жриця та інші ролі і архетипи, які для Вас актуальні. За допомогою даної техніки добре проводити діагностику стану. Це відмінна можливість проговорити свої почуття по відношенню до цих ролей.

проживання складних емоцій
В процесі роботи клієнти можуть не побачити відразу позитивних, ресурсних станів на карті. Особливо, якщо у клієнта складний емоційний стан.
Важливо дати увагу тим почуттям які виникають.
Наприклад: я бачу, що ця дівчина Сумна. І я приймаю цей смуток, Я даю місце всім своїм почуттям. Важливо дати людині прожити різні емоції, почуття. Це невід'ємна частина терапевтичного процесу.

Досягнення цілей

Карти допомагають з'єднатися з внутрішніми ресурсами для досягнення мети, подивитися на себе ту, яка досягла бажаного. На цьому етапі роботи так само важливо усвідомити на скільки цілі справжні, а не нав'язані кимось.
приклад техніки
Карта 1. Моя мета
Карти перешкод. Які є перешкоди на шляху до мети?
Карти ресурсів. Що допоможе досягти бажаного?

пошук ресурсів
Метафоричні карти "листи собі" дозволяють людині побачити приховані ресурси, відкритися внутрішній силі.
Виберіть карту в закриту на одне з питань:
  1. У чому мій прихований ресурс?
  2. Який ресурс Є в цій ситуації?
  3. На що мені важливо звернути увагу в сьогоднішньому дні?
  4. Мої внутрішні ресурси (карт може бути кілька)
  5. Мої сильні сторони (карт може бути кілька)
прийняття себе
Робота з темою впевненості, прийняття себе.
приклад техніки.
Наскільки я приймаю (відчуваю впевненою) себе зараз?
Оцініть за шкалою від 1 до 10. (1 – зовсім не приймаю, 10-приймаю повністю).
І виберіть карту ресурс з питанням, що допоможе мені прийняти себе?

ситуації вибору
Озвучте або запишіть варіанти вибору і виберіть карти наступним чином:
Карта 1. Я, якщо прийняла це рішення.
Карта 2. І так на кожен варіант вибору.
В ході озвучування і опис карти, як правило у клієнта приходить усвідомлення потрібного для нього вибору. (У деяких випадках важлива більш тривала робота).

розкриття творчого потенціалу
Казкотерапія.
Наприклад, виберіть в закриту 1 карту вашого героя і напишіть казку.
Даний спосіб дозволяє за допомогою метафори і образів висловити внутрішній стан, розкрити творчий потенціал.

робота з фінансовими запитами
Колода" листи собі " може застосовуватися в роботі з фінансовими запитами.
приклад техніки.
1 Карта. Який образ грошей у мене зараз?
2 Карта. Бажаний фінансовий стан.
3 Карта. Що допоможе прийти до бажаного?

Дані техніки рекомендується виконувати письмово.
https://privatelink.de/?https://macards.ru/product/metaforicheskie-associativnye-karty-529/

Угорі