Колода для жіночої ініціації: 67 карт, Розмір 140*100 мм, Вага 350 г/м, глянцеві, округлені кути, коробка глянець.
Вік: від 12 років
Унікальність цієї колоди полягає в тому, що в процесі роботи з картами ви зможете торкнутися і розкрити таємні куточки вашої душі, пізнати себе, побачити і розглянути в найдрібніших деталях свій глибокий внутрішній світ.
При підборі сюжетів для колоди були задіяні картини відомих художників-графіків. За основу обрані німфи-русалки, які уособлюють різні образи і сюжети жіночого життя.
запити, з якими буде ефективна колода:
мета: дослідження циклу, опрацювання кроків з подолання кризи.
(Монада, зустріч з партнером, ДІАДА, перша дитина, друга дитина, шкільні роки, статеве дозрівання дітей, синдром порожнього гнізда, монада)
Алгоритм:
Вік: від 12 років
Унікальність цієї колоди полягає в тому, що в процесі роботи з картами ви зможете торкнутися і розкрити таємні куточки вашої душі, пізнати себе, побачити і розглянути в найдрібніших деталях свій глибокий внутрішній світ.
При підборі сюжетів для колоди були задіяні картини відомих художників-графіків. За основу обрані німфи-русалки, які уособлюють різні образи і сюжети жіночого життя.
запити, з якими буде ефективна колода:
- Я і моє сприйняття світу;
- Я в контакті з чоловіком;
- Я дитина, я дівчина, я жінка;
- Я до шлюбу, в шлюбі, я в розлученні;
- Я з дітьми;
- Робота з архетипами;
- Пошук нових шляхів вирішення міжособистісних проблем;
- Позитивне сприйняття себе та інших людей.
мета: дослідження циклу, опрацювання кроків з подолання кризи.
(Монада, зустріч з партнером, ДІАДА, перша дитина, друга дитина, шкільні роки, статеве дозрівання дітей, синдром порожнього гнізда, монада)
Алгоритм:
- Клієнт по черзі витягує карти на кожне питання:
- Що хорошого в вашому становищі або я в цьому становищі.
- Що тривожного у вашому становищі. Яка найближча задача.
- Яка зміна гряде у вашій системі. Які почуття у вас.
- Що з цього періоду ви б хотіли внести в новий період.
https://privatelink.de/?https://macards.ru/product/metaforicheskie-associativnye-karty-25/