Що нового?

Придбаний [MACards] психологічна гра "Код Крайона"

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 41 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Гра заснована на книзі "Крайон "числові коди. Ієрархія " л.Семенової, видавництво Амріта-Русь 2011.

опис гри: "КОД-КРАЙОНА"

Перед початком гри слід вибрати для себе мету. Правильно сформульована мета-великий крок на шляху її реалізації. Мета може бути будь-який, але не дрібної і миттєвої, оскільки це суперечить масштабу гри. Добре підходять глобальні або великі цілі. Наприклад: створення сім'ї, позбавлення від хвороби, успіх у великих справах, набуття міцного здоров'я, просвітлення, злиття з вищим і інші.

Саме гра "Код Крайона" дозволяє ставити самі невизначені цілі, тому що відповідь буде дана у формі, часто недоступною для логіки. Цю гру заслужено називають"усвідомленим сновидінням наяву". Це розмова з власною підсвідомістю на його рідній мові образів і асоціацій. Наприклад, тут доречні такі цілі: "Лад в сім'ї", " стати щасливим!", "Гармонія у відносинах з коханим".

Можна грати, не ставлячи взагалі ніякої мети. В цьому випадку гра буде проходити на внутрішню підсвідому мету, яка вами рухає. Саме заради цієї мети ви встаєте вранці з ліжка. Ця мета називається людська реалізація, реалізація Вашого життя. Це те, навіщо Ви І народилися на планеті Земля. В цьому випадку ті поля, які зустрінуться Вам в грі, будуть характеризувати вас в набагато більшому ступені, ніж при грі на конкретну мету. Наприклад, якщо я граю на покупку квартири, то зустрічаються словесні вирази характерні для мене в зв'язку з покупкою квартири. Якщо ж мети немає, то ці фрази більшою мірою описують саме мене.

Гра "Код Крайона" - це місце, де, як показала практика, відбуваються численні осяяння і прозріння, які важко висловити словами або логічними висновками.

https://privatelink.de/?https://macards.ru/product/psikhologicheskaya-igra-kod-krayona/

Угорі