Психологічна гра"Моя професія і гроші"
комплектація:
- ігрове поле формат А1 (61*82см);
- гральний кубик на 10 граней;
- інструкція з описом гри;
- ко-сть учасників 1-5 чол.
- тривалість гри: 3-4 години
У сучасному світі, важливо для кожного з нас, не тільки вибрати професію до душі, відчувати себе на своєму місці, отримуючи при цьому моральне задоволення. Але також важливо і приємно, отримувати і бажане матеріальну винагороду за свою працю.
Гра підходить як для підлітків, що визначаються з вибором професії. Так і для дорослих, у яких не залежно від віку, є бажання поміняти свою професію, але вони стикаються з труднощами у виборі, і у визначенні своїх можливостей і здібностей.
Мета гри:
- дослідити простір вибору професій і визначитися у професійній сфері діяльності;
- усвідомити всі " + " і " - " обраної професії;
- визначити для себе ступінь важливості не тільки морального задоволення від обраної професії, але також і матеріального;
- "опрацювати"/зцілити тему "Гроші";
- визначити свій психотип (соціальний, конвенціональний/системний, артистичний, підприємницький, інтелектуальний/дослідницький, реалістичний), відповідно до цього:
- знайти професійне призначення;
- зняти і трансформувати негативні переконання;
- прибрати стелю заробітку;
- побачити всі можливі варіанти отримання грошового потоку, в обраній професії;
- отримати послання/напуття "вищих сил" щодо обраної професії.
відгуки:
Величезне спасибі вам за гру. Це мій перший досвід і моя перша гра. Провела вже пробну гру з сестричкою по скайпу. Вийшла несподівано глибока опрацювання!У сестрички море усвідомлень і вражень від гри, У мене природно теж! Так що гра легка і серйозна одночасно! Велике спасибі!!!
Дуже вдячна автору за чудову гру. Я-сама психолог," ігроман " трансформаційних практик, в які граю з великою радістю і проводжу для своїх клієнтів. Тому пишу усвідомлено (є з чим порівнювати))) — чудова гра!!!
Нещодавно грав у"Мою професію і гроші". Отримав дуже корисний досвід. Гра допомагає подивитися на ті наші таланти і вміння,на які ми в повсякденності просто не звертаємо уваги.В ході гри ми заново переосмислювали життєві вибори і установки щодо грошей,а також опрацьовували негативні "грошові" переконання. Було багато спалахів-осяянь. Гра дуже мотивує і заряджає позитивом.
Дякую за таку можливість, за таку цікаву і потрібну гру Для мене це мій перший досвід і моя перша гра! В процесі гри опрацьовуємо негативні переконання, пов'язані з грошима в обраній професії, і отримуємо нові можливості і нові джерела доходів! Учасники гри були натхнені отриманими результатами, особливо їм було приємно отримувати послання від Вищих Сил! Гра яка допомагає поглянути на свою професію і тему гроші з іншого боку. Бажаю вам успіхів!
Придбала гру для своєї роботи психолога. Застосовую в своїй практиці при запиті клієнтів про вибір професії та вирішенні фінансових завдань на їх шляху.
Гра глибока! Допомагає побачити дійсні професійні якості, зробити усвідомлений вибір і опрацювати обмежують переконання.
Гра мотивує, допомагає скласти план дій.
Величезне спасибі вам за гру. Це мій перший досвід і моя перша гра. Провела вже пробну гру з сестричкою по скайпу. Вийшла несподівано глибока опрацювання!У сестрички море усвідомлень і вражень від гри, У мене природно теж! Так що гра легка і серйозна одночасно! Велике спасибі!!!
Дуже вдячна автору за чудову гру. Я-сама психолог," ігроман " трансформаційних практик, в які граю з великою радістю і проводжу для своїх клієнтів. Тому пишу усвідомлено (є з чим порівнювати))) — чудова гра!!!
Нещодавно грав у"Мою професію і гроші". Отримав дуже корисний досвід. Гра допомагає подивитися на ті наші таланти і вміння,на які ми в повсякденності просто не звертаємо уваги.В ході гри ми заново переосмислювали життєві вибори і установки щодо грошей,а також опрацьовували негативні "грошові" переконання. Було багато спалахів-осяянь. Гра дуже мотивує і заряджає позитивом.
Дякую за таку можливість, за таку цікаву і потрібну гру Для мене це мій перший досвід і моя перша гра! В процесі гри опрацьовуємо негативні переконання, пов'язані з грошима в обраній професії, і отримуємо нові можливості і нові джерела доходів! Учасники гри були натхнені отриманими результатами, особливо їм було приємно отримувати послання від Вищих Сил! Гра яка допомагає поглянути на свою професію і тему гроші з іншого боку. Бажаю вам успіхів!
Придбала гру для своєї роботи психолога. Застосовую в своїй практиці при запиті клієнтів про вибір професії та вирішенні фінансових завдань на їх шляху.
Гра глибока! Допомагає побачити дійсні професійні якості, зробити усвідомлений вибір і опрацювати обмежують переконання.
Гра мотивує, допомагає скласти план дій.
Ілюстратор: Христина Лепеша
https://privatelink.de/?https://macards.ru/product/psikhologicheskaya-igra-moya-professiya/