Що нового?

Придбаний [MACards] трансформаційна гра " я втомилася чекати трамвая, я купила літак "(Єлизавета Гур'янова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3273 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 148 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Філософія гри:

Гра про ресурсні цілі. Як жінка до них йде, прокладає маршрут (шлях). Як в результаті ці цілі вбудовуються в спосіб життя. При цьому в грі немає завдання "написати цілі", цілі лунають на старті і в процесі гри, вони вже готові, ваше завдання – вибрати шлях.
Завдяки грі кожна учасниця подивиться на своє життя через цілі (бажання) цілком.
Побачить, які життєві стратегії вибирає, йде коротко або довго, чи достатньо у неї ресурсів, включена вона в своє життя або сидить, чекає і нудьгує.

Базова мета гри : отримати задоволення від життя, від того, як я створюю своє життя і чим я її наповнюю.

цю гру може купити:
1. ЗВИЧАЙНА ЖІНКА.
Ви можете влаштовувати дівич-вечори, збиратися в жіноче коло, грати з подружками ввечері (вранці, вдень, на вихідних) стільки разів, скільки хочеться. З її допомогою можна відсвяткувати день Народження, 8 березня і т. п. цю гру може купити будь-яка жінка! Вона може стати вашою настільною грою. Вам не потрібно ніяке навчання і освіту, якщо ви просто хочете використовувати її для себе в своєму жіночому колі, грати в неї, як в настільну гру.
2. ІГРОПРАКТІК (ПСИХОЛОГ, КОУЧ, АРТ-ТЕРАПЕВТ, АСТРОЛОГ та ін.)

Суть гри:
На старті учасницям роздають карти: ресурси і цілі.
Перед тим, як почнеться сама гра, всім учасницям потрібно вибрати собі мету.
З 3-х цілей ви повинні залишити мінімум одну. Можна дві, можна всі три. Міняти цілі на інші не можна (таке правило). Раз ці цілі учасниці випали, значить там є хоча б одна мета, яка вписується в вашу життєву стратегію (несвідомо ви її точно хочете).
Картки "цілі" визначають ваш шлях і хід гри. Навколо них буде побудована вся ваша життєва стратегія.
У грі є картки під назвою "події". У житті завжди відбуваються якісь події, ми часто створюємо їх самі (несвідомо) в тандемі з Всесвітом. Є події, з яких ми беремо ресурс, Є події, куди ми інвестуємо ресурс.

Автор гри: Єлизавета Гур'янова – Арт-терапевт, мандала-терапевт, ігропрактік, коуч, розстановник. Автор трансформаційних ігор "Богиня процвітання", "спадщина і потенціал твого роду", співавтор гри "PROбаланс".

"Я втомилася чекати трамвая, я купила літак" – групова гра для жінок 18+.
Максимальна кількість учасниць у грі = 4
Гра створена для роботи ОФФЛАЙН
https://privatelink.de/?https://macards.ru/product/transformacionnaya-igra-ya-ustala-zhdat/

Угорі