Коли я вперше розібрався із залученням клієнтів до своїх послуг, я зіткнувся з непереборною проблемою.
Я не знав, які дії потрібно зробити, щоб контролювати вхідний попит і не докладати до цього кінських зусиль.
Тому мені довелося самому розібратися у всьому і створити універсальний алгоритм.
Мені довелося витратити 12 місяців і 60 000 тисяч рублів бюджету, щоб знайти ефективний спосіб вирішення проблеми.
Я не хочу, щоб ти так само страждав і намагався заново винайти колесо, коли вже є готове рішення по залученню клієнтів на свої послуги.
Я збираюся дати вам це рішення.
звучить кошерно?
Коли ти скористаєшся технологіями з цього продукту, ти зекономиш рік життя і десятки тисяч рекламного бюджету, які я витратив на розробку методу.
Тому що ти будеш робити все правильно і з першого разу.
Тут не буде спроб і помилок.
ти напевно думаєш, що це не працює в твоїй ніші.
Я розумію, що ти боїшся обісратися і злити гроші в пельменну.
Одне з кращих доказів роботи — детально розписаний приклад вирішення конкретної проблеми у конкретного клієнта.
Щоб його побачили клієнти, потрібно показати їм інтригуючу рекламу.
Щоб клієнти не загубилися на півдорозі, їх потрібно відвести в свою розсилку.
Будеш діяти за схемою 1-2-3, все вийде.
ти напевно думаєш, що тобі нема чого показати своїм клієнтам.
Я розумію, що ти надивився на Мальовані і спизженные кейси інших фахівців, тому відчуваєш себе неповноцінним.
Ти ж розумієш, купують у тебе клієнти, а не колеги по цеху.
Клієнту важливо побачити процес і вимірні результати роботи.
Тому як справжньому чоловікові завжди є що сказати, приватному фахівцеві завжди є що розповісти про свою роботу.
ти напевно думаєш, що ти витратиш жоден місяць, поки будеш збирати воронку.
Я розумію, що весь цей час тобі посилено ебали мізки з приводу воронок і їх складності.
Щоб зробити таку воронку в перший раз, тобі буде потрібно максимум 14 днів.
Коли ти зрозумієш алгоритм, будеш збирати їх за 2 дні.
ти напевно думаєш, що ти не зможеш запустити рекламу.
Я розумію, що рекламний кабінет ВКонтакте складніше, ніж кнопка "просувати" в Instagram.
Щоб розібратися і запустити рекламу, тобі буде потрібно 30 хвилин часу.
Головне-зробити архітектуру і порахувати циферки.
Тоді ти не просреш аудиторії і не зіллєш гроші в молоко.
ти напевно думаєш, що тобі потрібно витратити херову гору грошей на рекламу.
Я розумію, що грошей і так не вистачає, а тут ще ризики-іриски з рекламою.
Щоб отримати перші заявки, тобі вистачить 1000 рублів.
ти напевно думаєш, що аудиторія швидко закінчиться і тема закриється.
Я розумію, що таргетологи розповідали тобі казки про випаленої аудиторії.
Схема повторюється з Разу в раз одним і тим же способом.
Ти пишеш кейси, збираєш ботів, запускаєш рекламу.
На різні кейси приходять різні люди, тому воронка буде жити постійно.
ти напевно думаєш, що тобі потрібні технічні знання, щоб вміти збирати чат-ботів.
Я розумію, що тобі показували картинки складних схеми з конструкторів, які люди спизділи і самі не можуть зробити.
Тобі не потрібно здобувати вищу освіту програмного інженера або вчитися на автоматизатора ВКонтакте.
Досить скопіювати готовий шаблон і підставити туди свій текст.
ти напевно думаєш, що ти не зможеш спілкуватися по телефону.
Я розумію, що жопа кожен раз хаває труси і стискається до розмірів голки, коли потрібно зателефонувати і поспілкуватися з людиною.
Коли у тебе написаний алгоритм спілкування з клієнтом, тобі стає не так страшно.
Так само зрозумій, що ти нічого не продаєш, а допомагаєш людині вирішити його проблему.
А всі великі справи робляться по телефону, тому що так клієнт не відволікається на сторонні другорядні речі.
ти напевно думаєш, що до тебе будуть приходити довбання і кровопивці.
Я розумію, що у тебе була мало адекватних підприємців, з яким хочеться працювати.
Я сам зустрівся з такою ситуацією, що 1 з 10 комерсов був готовий працювати і вкладати бюджет.
Тому половину людей я відсікав після дзвінка, половину від половини тест-драйвом, а решту після першої взаємодії.
Коли у тебе буде воронка і постійно включена реклама, страх залишитися без клієнтів пропаде.
Ти будеш вибирати, з ким тобі працювати, а кого послати в піше еротичне турне.
Я не знав, які дії потрібно зробити, щоб контролювати вхідний попит і не докладати до цього кінських зусиль.
Тому мені довелося самому розібратися у всьому і створити універсальний алгоритм.
Мені довелося витратити 12 місяців і 60 000 тисяч рублів бюджету, щоб знайти ефективний спосіб вирішення проблеми.
Я не хочу, щоб ти так само страждав і намагався заново винайти колесо, коли вже є готове рішення по залученню клієнтів на свої послуги.
Я збираюся дати вам це рішення.
звучить кошерно?
Коли ти скористаєшся технологіями з цього продукту, ти зекономиш рік життя і десятки тисяч рекламного бюджету, які я витратив на розробку методу.
Тому що ти будеш робити все правильно і з першого разу.
Тут не буде спроб і помилок.
ти напевно думаєш, що це не працює в твоїй ніші.
Я розумію, що ти боїшся обісратися і злити гроші в пельменну.
Одне з кращих доказів роботи — детально розписаний приклад вирішення конкретної проблеми у конкретного клієнта.
Щоб його побачили клієнти, потрібно показати їм інтригуючу рекламу.
Щоб клієнти не загубилися на півдорозі, їх потрібно відвести в свою розсилку.
Будеш діяти за схемою 1-2-3, все вийде.
ти напевно думаєш, що тобі нема чого показати своїм клієнтам.
Я розумію, що ти надивився на Мальовані і спизженные кейси інших фахівців, тому відчуваєш себе неповноцінним.
Ти ж розумієш, купують у тебе клієнти, а не колеги по цеху.
Клієнту важливо побачити процес і вимірні результати роботи.
Тому як справжньому чоловікові завжди є що сказати, приватному фахівцеві завжди є що розповісти про свою роботу.
ти напевно думаєш, що ти витратиш жоден місяць, поки будеш збирати воронку.
Я розумію, що весь цей час тобі посилено ебали мізки з приводу воронок і їх складності.
Щоб зробити таку воронку в перший раз, тобі буде потрібно максимум 14 днів.
Коли ти зрозумієш алгоритм, будеш збирати їх за 2 дні.
ти напевно думаєш, що ти не зможеш запустити рекламу.
Я розумію, що рекламний кабінет ВКонтакте складніше, ніж кнопка "просувати" в Instagram.
Щоб розібратися і запустити рекламу, тобі буде потрібно 30 хвилин часу.
Головне-зробити архітектуру і порахувати циферки.
Тоді ти не просреш аудиторії і не зіллєш гроші в молоко.
ти напевно думаєш, що тобі потрібно витратити херову гору грошей на рекламу.
Я розумію, що грошей і так не вистачає, а тут ще ризики-іриски з рекламою.
Щоб отримати перші заявки, тобі вистачить 1000 рублів.
ти напевно думаєш, що аудиторія швидко закінчиться і тема закриється.
Я розумію, що таргетологи розповідали тобі казки про випаленої аудиторії.
Схема повторюється з Разу в раз одним і тим же способом.
Ти пишеш кейси, збираєш ботів, запускаєш рекламу.
На різні кейси приходять різні люди, тому воронка буде жити постійно.
ти напевно думаєш, що тобі потрібні технічні знання, щоб вміти збирати чат-ботів.
Я розумію, що тобі показували картинки складних схеми з конструкторів, які люди спизділи і самі не можуть зробити.
Тобі не потрібно здобувати вищу освіту програмного інженера або вчитися на автоматизатора ВКонтакте.
Досить скопіювати готовий шаблон і підставити туди свій текст.
ти напевно думаєш, що ти не зможеш спілкуватися по телефону.
Я розумію, що жопа кожен раз хаває труси і стискається до розмірів голки, коли потрібно зателефонувати і поспілкуватися з людиною.
Коли у тебе написаний алгоритм спілкування з клієнтом, тобі стає не так страшно.
Так само зрозумій, що ти нічого не продаєш, а допомагаєш людині вирішити його проблему.
А всі великі справи робляться по телефону, тому що так клієнт не відволікається на сторонні другорядні речі.
ти напевно думаєш, що до тебе будуть приходити довбання і кровопивці.
Я розумію, що у тебе була мало адекватних підприємців, з яким хочеться працювати.
Я сам зустрівся з такою ситуацією, що 1 з 10 комерсов був готовий працювати і вкладати бюджет.
Тому половину людей я відсікав після дзвінка, половину від половини тест-драйвом, а решту після першої взаємодії.
Коли у тебе буде воронка і постійно включена реклама, страх залишитися без клієнтів пропаде.
Ти будеш вибирати, з ким тобі працювати, а кого послати в піше еротичне турне.
- У першому модулі ти зрозумієш принцип роботи технології Hook.Story.Offer.
- у другому модулі ти навчишся писати кейси і підписні для клієнтів, а також перевіриш їх на помилки.
- У третьому модулі ти навчишся вибирати і писати жовтяничні заголовки для залучення уваги.
- У четвертому модулі ти навчишся писати інтригуючі історії та пропозиції для захоплення активності в пості і підписки в розсилку.
- У п'ятому модулі ти за шаблоном напишеш свою політику обробки даних, перенесеш шаблони ботів до себе на аккаунт і адаптуєш їх під себе.
- у шостому модулі ти навчишся парсити і купувати бази для реклами.
- у сьомому модулі ти зробиш агентський кабінет з бонусами, порахуєш шекелі на рекламу, а також налаштуєш і запустиш рекламу.
- у восьмому модулі ти налаштуєш сервіс, щоб автоматично вітати людей з днем Народження і видавати подарунок за підписку на розсилку.
- У дев'ятому модулі ти напишеш свій скрипт для проведення аудиту, кваліфікації клієнта і закриття на тест-драйв.
Курс "Єврейська замануха" - 50 000 рублів.
Шаблони ботів-40 000 рублів.
Шаблон політики конфициальности-10 000 рублів.
Ексклюзивні умови користування сервісами-50 000 рублів.
Приклади робочих кейсів, підписних, заголовків, історій і пропозицій — безцінне.
Загальна цінність: 150 000 рублів.
Отримуй кожен день від 2 до 5 заявок в день на 15-хвилинні аудити без холодних дзвінків, спам розсилок і оголошень в чатах за допомогою двох крокової воронки.
- навіть якщо у тебе немає написаного кейса.
- навіть якщо ти нічого не розумієш в рекламі і чат-ботах.
- навіть якщо ти ніколи не продавав клієнтам по телефону.
https://privatelink.de/?https://vk.com/@berman_shop-jewish-hook