Що нового?

Набір учасників Магічна Нумерологія. Тариф "Профі "(Інга Оськіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 11030 ГРН
Учасників: 0 з 99
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 115.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
навчальний онлайн курс в традиції Кундаліні Йоги школи Йоги Бхаджана
найближчий набір-23 жовтня 2021
Хто я? Навіщо я тут? Які уроки мені необхідно пройти? Як стати кращою версією себе? Як я можу змінити своє життя? Як мені подолати перешкоди? Як стати непохитним?
У чому моє призначення?

на ці та багато інших питань ви навчитеся знаходити відповіді, глянувши на дату народження людини.
Після проходження курсу, ви:

Освоїте нову затребувану професію або підвищите чек на свої консультації

Дізнаєтеся свої сильні сторони, таланти і призначення

Зможете краще розбиратися в людях

Навчіться розраховувати благополучні періоди для важливих подій в житті: шлюб, народження дітей, переїзд, старт проекту

Зможете допомагати іншим знаходити відповіді на їхні запитання, сприяти зростанню та трансформації

Якщо ви вчитель йоги, зможете підбирати індивідуальні практики і медитації для своїх клієнтів

Будете краще розуміти свого чоловіка, дружину, дитину, батьків, начальника

Покращіть свої навички комунікації та спілкування

Зрозумієте, як почати проводити платні консультації

Зможете отримувати додатковий або основний дохід за нумерологічні консультації

Ви отримаєте безцінні знання, яким більше 5000 років, і зможете консультувати з будь-якої точки світу

Зможете побачити потенціал своєї дитини і сприяти його зростанню. А також консультувати інших батьків
10 причин, чому цей курс:
  1. системі більше 5000 років
  2. сакральні дані даються простою мовою
  3. повний курс всього за один місяць
  4. після курсу можливість практики з майстром
  5. автоматизована програма розрахунку (включена в пакет "індивідуальний")
  6. сертифікат після закінчення формату "Профі"і" Практик "
  7. навчання з комфортною швидкістю
  8. підтримка в групі
  9. особисте менторство автора курсу
  10. можливість проводити консультації, допомагати людям і отримувати дохід з будь-якої точки світу
Кому підійде цей курс:

Вчителям Кундаліні Йоги і цілителям Сат Нам Расаян
Використовуючи отримані знання ви зможете ефективно підбирати особисті практики і медитації. Використовувати в допомогу при цілінні.

Керівникам і HR фахівцям
Для якісного відбору кандидатів на вакантні позиції. При створенні команд. Для розвитку і мотивації персоналу. А також при коучинговому підході управління людьми.

Практикуючим психологам
Додатковий інструмент розуміння" операційної системи " людини посилить Вашу експертизу.

Всім, хто хоче освоїти професію нумеролога
Чітко вибудувана структура курсу і повнота інформації дозволять вам відразу після курсу почати практикувати, як нумеролог. А супровід після курсу допоможе Вам набратися досвіду і стати більш впевненим на цьому шляху.

Курс веде Інга Оськіна (Атма Сандіп Каур)
- Сертифікований нумеролог по системі Йогическая Нумерологія

Інга ОСЬКІНА
Сертифікований викладач I і II рівнів Кундаліні Йоги
Міжнародної школи Амріт Нам Саровар
Сертифікований вчитель Кундаліні Йоги 2 рівня школи Амрітнам Саровар
Перша освіта-Фінансовий менеджмент. Друга вища-психфак Мгутрансформаційний коуч Академії коучингу та лідерства. 16-річний досвід роботи в HR на керівних позиціях в різних сферах перша в Росії розробила авторський курс з Йогической нумерології.
Провела понад 1000 офлайн та онлайн нумерологічних консультацій навчила понад 100 учнів, 90% з яких проводять повноцінні нумерологічні сесії

https://privatelink.de/?https://yogafestival.ru/numerolog_yoga_kurs#rec301667366

Угорі