Що нового?

Придбаний [Магічна школа] Моя академія успіху для хлопців з Амазон (Стівен Поуп) українською

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 20000 ГРН
Учасників: 0 з 40
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 520 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
My Amazon Guy Success Academy
Автор: Steven Pope
Перекладач: Квiтка
Обсяг матеріалу: 5 GB
Мова: Переклад з англійської на українську
Рік випуску: 2025

Приклад перекладу

Дата готовності - 30.05.2025

[Mag School] My Amazon Guy Success Academy (Steven Pope)

Відкрийте для себе прості в реалізації стратегії зростання на Amazon, засновані на наших перевірених системах, які принесли Amazon понад 1,2 мільярда доларів.

ВСЕРЕДИНІ ВИ ЗНАЙДЕТЕ:

Модуль 1: пошук вигідних пропозицій для продуктів і пошук постачальників
Модуль 2: Запуск та ранжування продуктів на Amazon
Модуль 3: оптимізація лістингу
Модуль 4: виграшні стратегії контекстної реклами
Модуль 5: Ефективне управління запасами
Модуль 6: створення бренду та максимальне задоволення клієнтів
Модуль 7: масштабування вашого бізнесу Amazon Для досягнення довгострокового успіх
у

Наш детальний посібник покаже вам, як аналізувати та адаптувати кампанію для підвищення ефективності. Все це базується на нашому досвіді залучення 1,2 мільярда доларів на рік.

Стівен Поуп
Засновник, мій партнер Amazon
Все почалося з того, що мене звільнили з роботи. Я був змушений шукати новий спосіб прогодувати свою сім'ю і поклявся більше ніколи не дозволяти комусь розпоряджатися моєю долею. Саме тоді я заснував свою компанію Amazon Guy. За останні кілька років ми заробили понад 1,2 мільярда доларів на Amazon Для компаній усіх розмірів, а мої власні бренди заробили мільйони на продажах. На відміну від багатьох фальшивих гуру, які не знають, як повторити свій успіх, я довів, що насправді працює на Amazon. Хочете, Я покажу вам, як це зробити?

Від 300 до 100 000 доларів на місяць
"За 14 місяців рахунок Джеффрі зміг збільшити продажі з 333 доларів на місяць до понад 100 000 доларів".

1000$

https://www.fbasellerlife.com/mag-my-amazon-guy-success-academy-complete-purchase https://myamazonguy.com/

Угорі