Курс магічні свічки-велика сила вогню
Один з найпопулярніших курсів – тепер він перероблений, поліпшений і став ще корисніше і цікавіше.
Магічні свічки-древній інструмент посилення будь-яких практик і ритуалів:
* На відносини, сім'ю і любов
* На здоров'я і приплив енергії
* На гроші і збільшення доходу
* На виконання бажань
Навчіться робити магічні свічки-ці знання можна на благо використовувати все життя, передати їх своїм дітям і онукам. Десятки практик і ритуалів вимагають наявності свічки, і нехай це будуть ваші особисті магічні свічки. З такою свічкою навіть звичайна вечеря стане ритуалом на зміцнення сім'ї.
Курс складається з 5 вебінарів – уроків. Запис залишається у вас-ви можете вивчати і повторювати курс в будь-який зручний час.
що Ви отримаєте після навчання на даному курсі:
УРОК 1
УРОК 4
Курс буде проходити в закритій групі на цьому сайті онлайн.
У цій групі будуть викладатися навчальні відео та навчальні матеріали. Курс складатиметься з 5 вебінарів — уроків. Після уроку буде викладена відео запис, переглянути Ви можете у вільний час. Я як майстер-вчитель завжди буду доступна для ваших питань в скайп - чаті.
на курсі ви навчитеся самі створювати свічки.Заговорювати їх для певних цілей. Дізнаєтеся безліч ритуалів, від простих до складних, щоб використовувати у Вашому житті. Навчіться створювати вівтар.
Так само ви дізнаєтеся що таке:
Один з найпопулярніших курсів – тепер він перероблений, поліпшений і став ще корисніше і цікавіше.
Магічні свічки-древній інструмент посилення будь-яких практик і ритуалів:
* На відносини, сім'ю і любов
* На здоров'я і приплив енергії
* На гроші і збільшення доходу
* На виконання бажань
Навчіться робити магічні свічки-ці знання можна на благо використовувати все життя, передати їх своїм дітям і онукам. Десятки практик і ритуалів вимагають наявності свічки, і нехай це будуть ваші особисті магічні свічки. З такою свічкою навіть звичайна вечеря стане ритуалом на зміцнення сім'ї.
Курс складається з 5 вебінарів – уроків. Запис залишається у вас-ви можете вивчати і повторювати курс в будь-який зручний час.
що Ви отримаєте після навчання на даному курсі:
- ви навчитеся очищати свій простір або квартиру.
- знімати з себе та інших негатив.
- очищати свої енергоцентри(чакри)
- створювати свічки.
- проводити ритуали зі свічками.
- створити Вівтар
УРОК 1
- Стихії, які приміряються в магії. Магія Вогню. Якості вогню.
- Поняття свічковий магії; історія.
- Типи свічок; які бувають і для чого використовують?
- Базові основи свічковий магії (час, місце, колір, техніка запиту, підготовка свічки, аналіз ритуалу);
- Правила безпеки (магічні);
- Методика очищення негативу свічками;
- Методи захисту себе і ритуалу;
- Ритуали з використанням однієї свічки;
УРОК 4
- Ритуали з використанням декількох свічок;
- Змови і заклинання в свічковий магії;
- Виготовлення свічок з травами
- Створення Вівтаря.
Курс буде проходити в закритій групі на цьому сайті онлайн.
У цій групі будуть викладатися навчальні відео та навчальні матеріали. Курс складатиметься з 5 вебінарів — уроків. Після уроку буде викладена відео запис, переглянути Ви можете у вільний час. Я як майстер-вчитель завжди буду доступна для ваших питань в скайп - чаті.
на курсі ви навчитеся самі створювати свічки.Заговорювати їх для певних цілей. Дізнаєтеся безліч ритуалів, від простих до складних, щоб використовувати у Вашому житті. Навчіться створювати вівтар.
Так само ви дізнаєтеся що таке:
- Християнська замовна магія.
- Що таке змова. Які вони бувають і як їх відрізняти.
https://privatelink.de/?http://taro108vedy.com/courses/5-snizhenie-nalogov-dlja-biznesa.html