Що нового?

Придбаний Магічний код. Як розібратися в світі езотерики (Костянтин Шереметьєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 181 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 15.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
чи всі ми знаємо про навколишній світ?
Людина здавна намагається пізнати життя навколо. Дослідники і вчені вивчають різні напрямки з одним завданням: зрозуміти, як влаштована навколишня реальність. Щоб потім використовувати свої відкриття для головної мети-зробити життя людини ще безпечніше і комфортніше.
Для вирішення життєвих проблем, у людини вже є головна природна здатність-інтелект. Але цей інструмент зовсім не єдиний. Природа наділила кожного з нас ще одним прихованим подарунком.
Назв у нього багато: інтуїція, Шосте почуття, екстрасенсорні або магічні здібності. Суть цих тонких природних здібностей - теж забезпечити безпеку і комфорт людині, але трохи іншими, магічними шляхами. Наприклад, оберігаючи і вчасно сигналізуючи про наближення небезпеки. Або, використовуючи знаки, підказати короткий, неочевидний шлях до отримання бажаного.
Ось і виходить, що навколишня нас реальність — не тільки те, що ми бачимо своїми очима або можемо помацати, вона набагато ширше. Тому що наші звичні органи чуття не здатні сприйняти всю повноту невидимих тонких вимірів. Однак ми можемо відчути навколишній магічний вимір своїм шостим почуттям.
Крім усього, паралельний магічний світ вплітається і впливає на фізичну реальність більше, ніж може здатися. Тонкі магічні енергії присутні навколо нас щогодини, незалежно від того, відчуваємо ми їх чи ні. І ті події, що здаються чистою випадковістю, з точки зору магії трапилися з нами зовсім не випадково. Так фізичні наслідки мають магічні причини.
Людина всіма силами намагається зрозуміти магічний світ з його законами, Щоб використовувати це собі на користь. І той, хто навчився керувати своїми надздібностями, має перевагу, адже він відчуває цю магічну реальність.
Але із загального числа живуть людей, таких щасливців дуже небагато. Крім того, ті імениті екстрасенси, які відчувають тонкий вимір, мають абсолютно різні варіанти бачення всієї картини в цілому. Так кому з них вірити?
Більшість тлумачення законів магічного світу засновані не на власних висновках, а найчастіше є наслідком вивчення бабусиних книг. Тобто замість особистих досліджень і виявлення закономірностей, екстрасенсами приймається найбільш зручний, хоч і не зовсім коректний опис від іншого автора. Так втрачається ясність.
Хто може допомогти в даній ситуації? Неупереджений дослідник-скептик, який розвинув екстрасенсорні здібності, і здатний самостійно відчути тонкі магічні відчуття. Який перевіряє і перевіряє інформацію, отриману за допомогою надздібностей. Це ваш покірний слуга. Мій випадок дійсно рідкісний.
За час, що минув з моменту відкриття у мене надздібностей, я накопичив дуже багато унікального матеріалу. Його цінність в тому, що в його основі — власний досвід і екстрасенсорне "бачення", а не переказ чужих припущень з бабусиних книг. Саме цей особистий практичний досвід ліг в основу новітнього курсу "Магічний код", який я вам настійно рекомендую.

Угорі