Що нового?

Набір учасників Магія древніх на практиці і силі (Магістр Еміль)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 736 ГРН
Учасників: 0 з 13
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 58.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Перший випуск із серії випусків видання"Магія древніх на практиці і силі".
В даному виданні ви дізнаєтеся практичні методи, ритуали і мафози, формули і заклинання відносяться до магії древніх для досягнення ваших цілей.

Хочу відразу вам сказати, що буду давати практичну магію, а не теорію в смішку з практикою,так як роблять багато видавців магічної літератури, де часто 90% теорії і лише 10% практики.
Магія древніх грунтується на практиці і на прямому відношенні і робіт зі стихіями і силами природи, тут немає місця сорому, тут немає місця всяким недоговорам або іншим приховуванням або натяків. Магія древніх відноситься до сили найдавніших стихій, планів, тонких енергій в різних проявах і головне ці сили працюють і дають сили для здійснення цілей і завдань. Тут немає місця як в системах інших навчань де все грунтується на понятті даси на даси, де потрібно обов'язково догодити вищу сторону, піднести підношення, а то і не малі жертви,щоб вимолити або отримати допомогу від них, яка і не завжди виявляється...

Видання не залишить вас байдужим і Ваші знання про практичну магію древніх збільшиться.
Ви будете знати унікальні і найдавніші практики, які зроблять вас сильним і міцним магом, який володіє магічною системою древніх.
Я не буду описувати які ритуали і підходи дані в даному виданні, нехай вони стануть для вас приємним і довгоочікуваним подарунком.
Ви по достоїнству оціните дане видання і будете чекати наступного.

Так як в даний час, коли відбулася зміна Еона і прийшов час древніх, для вас магічна Система древніх буде дуже до речі,тому що саме Магія древніх зараз в силі і її методи завжди дають відмінний результат, як багато хто з вас вже знають.

сайт продажу:
https://privatelink.de/?https://otzvip.ru/viewtopic.php?p=1361713

Угорі