Що буде:
1. Давай для початку почнемо з базової штуки (далі буде цікавіше)
Попросимо нейромережу написати ідеї для постів
2. Прикольно, але занадто широко. Давай дамо нейросетке більше даних і звузимо тему
3. Вже краще. Мені сподобалася п'ята ідея. Але це лише початок...
Давайте напишемо перший абзац? Цього разу я дам приклади своїх та інших абзаців, які мені сподобалися.
4. Магія!!!
4 і 9 варіант дуже непогані... Давай візьмемо 9 варіант і підемо далі.
5. Давай напишемо чорновий варіант цього поста?
А заодно вивчимо нові формули продають постів
6. Воууу!!! Про деякі формули я навіть не знав.
Хм... А яку вибрати під наш пост? Давай запитаємо)
7. Найкраща школа-стара школа. І я в ній бл * ть директор!
Ок, давай напишемо пост за формулою AIDA
8. Якщо чесно, перший варіант мене розчарував. Але я знаю багато фішок, як поліпшити цей текст. Дивись уважно
9. Інша справа, це хороший чернетка для майбутнього поста.
Трохи доопрацювати цей пост напилком і можна віддавати в продакшн. Як я говорив раніше, повністю ШІ поки не може замінити копірайтера. Але заощадити час-легко!
Разом, за 10 хвилин нейромережа дала мені:
Ось деякі теми, які будуть на цьому майстер-класі:
Ігнорувати нові технології сьогодні-те ж саме, що ігнорувати появу Інтернету в нульових роках. Люди, які раніше за всіх навчилися ним користуватися, отримали перевагу в пошуку роботи, розвитку кар'єри і підвищенні своєї цінності на ринку праці.
Час минає, і технології постійно змінюються, тому, якщо ви хочете залишатися затребуваним і успішним, потрібно бути готовим вчитися, адаптуватися і застосовувати нові навички для поліпшення своєї кар'єри і особистого зростання.
Крім доступу до МК ви отримаєте його запис і ахеренную майнд-карту з короткою вичавкою з найціннішою інфою.
1. Давай для початку почнемо з базової штуки (далі буде цікавіше)
Попросимо нейромережу написати ідеї для постів
2. Прикольно, але занадто широко. Давай дамо нейросетке більше даних і звузимо тему
3. Вже краще. Мені сподобалася п'ята ідея. Але це лише початок...
Давайте напишемо перший абзац? Цього разу я дам приклади своїх та інших абзаців, які мені сподобалися.
4. Магія!!!
4 і 9 варіант дуже непогані... Давай візьмемо 9 варіант і підемо далі.
5. Давай напишемо чорновий варіант цього поста?
А заодно вивчимо нові формули продають постів
6. Воууу!!! Про деякі формули я навіть не знав.
Хм... А яку вибрати під наш пост? Давай запитаємо)
7. Найкраща школа-стара школа. І я в ній бл * ть директор!
Ок, давай напишемо пост за формулою AIDA
8. Якщо чесно, перший варіант мене розчарував. Але я знаю багато фішок, як поліпшити цей текст. Дивись уважно
9. Інша справа, це хороший чернетка для майбутнього поста.
Трохи доопрацювати цей пост напилком і можна віддавати в продакшн. Як я говорив раніше, повністю ШІ поки не може замінити копірайтера. Але заощадити час-легко!
Разом, за 10 хвилин нейромережа дала мені:
- Ідеї для постів
- Заголовки
- Перший абзац
- Чернетка поста
Ось деякі теми, які будуть на цьому майстер-класі:
- Введення в ChatGPT, як отримувати від нього те, що ти хочеш
- Налаштування і кастомізація (довжина, стиль, температура тексту)
- Кастомізація сервісу під різні завдання і формати тексту
- Формулювання ефективних запитів
- Приклади вдалих і невдалих запитів
- Це лише 1 \ 4 від програми.
Ігнорувати нові технології сьогодні-те ж саме, що ігнорувати появу Інтернету в нульових роках. Люди, які раніше за всіх навчилися ним користуватися, отримали перевагу в пошуку роботи, розвитку кар'єри і підвищенні своєї цінності на ринку праці.
Час минає, і технології постійно змінюються, тому, якщо ви хочете залишатися затребуваним і успішним, потрібно бути готовим вчитися, адаптуватися і застосовувати нові навички для поліпшення своєї кар'єри і особистого зростання.
Крім доступу до МК ви отримаєте його запис і ахеренную майнд-карту з короткою вичавкою з найціннішою інфою.
https://privatelink.de/?https://tema-nikolaev.ru/chatGPT