- Цього вечора згадаємо легенди про творіння Батьківщини, про протистояння Бога Перуна і Скіпер-звіра, про те, що страху можна протиставити чистоту і любов. Також-про наше право захищатися і захищати все, чим володіємо по праву. У кудесах зробимо захисний обряд на Купало-вогонь, запалений в душі в цю сильну чарівну ніч, зміцнить нас і наші володіння. Запалимо купальське вогнище в нашому теплому хороводі! Збираємося, друзі!
Ірина Іванова, Наставник, голова училища
що таке ніч Скіпер-звіра?
Передають легенди нашого народу, що один раз на рік, перед найдовшим днем року, Хаос-Утгард робить спробу прорватися через захист Рідних Богів і забрати те, що йому не належить. У ніч Скіпер-звіра траплялися страшні події у світовій історії-вбивали видних людей, починалися людиновбивчі війни. Словом, збіг темряви, сонячного зламу, загострення протистояння і тиску на всі складові і на життя кожного з нас.
Ось чому ця зустріч націлена на зміцнення духовних сил і постановку захисту:
Зустріч 19 червня 2022 року — сильний час для обряду сонячного захисту.
Ось календар сонячного зламу:
- момент літнього сонцестояння 2022 року припадає на 21 червня. Точний час 12: 13 за московським часом.
- Найдовший день в не високосний рік-20 Червня: це день Купальниці, збір трав
- З 20 на 21 червня — найкоротша в році Купальська ніч; вранці 21 червня: Росне Купало
- ніч Скіпера (напередодні найдовшого дня) - з 19 на 20 Червня
усвідомлюємо важливість захисту себе, своїх близьких, своїх володінь і своєї Батьківщини
згадаймо Бога Перуна, сонячних богів-управителів і легенди про Скіпер-Змія
вирушимо в кудеси, щоб вийти з них оновленими, повними духовних сил для захисту того, чим володіємо по праву
Відгуки про одну з минулих зустрічей з Іриною Івановою
Любо! Зустріч запам'ятовується-дізналася нову історію Морени, живі, Лелі і підступного Скіпера; очистилася, отримала допомогу Рідних Богів, побувала в чарівних кудесах і походила в хороводі з хорошими людьми. Другий день повертаюся до цієї зустрічі. І ще завтра буду. З вдячністю та побажаннями здоров'я до Ірини!
Чудова зустріч! Така урочиста, потужна, повна одкровень. І адже не тільки Боги несуть відповідальність за збереження рівноваги, людство теж має виконувати свою частину завдання. Відповідальність велика на всіх. Як тонко і мудро все влаштовано! Цікаво на скільки по-різному звучав відгук богів, від Велеса як до дочки - дбайливо і зверхньо; від Чорнобога, навіть не знаю як сказати, як до коханої чи що, ніжно так. То найпотужніші відгуки були, яскравіше ніж від інших. Зазначила ось що, в момент нанесення друку на долоню, перед походом на перехрестя, а завдавала я друк Чернобога, знак Велеса сам "стрибнув" мені на долоньку і горів яскраво, крупно. Чи слід розуміти, що обидва Бога дарують мені свій захист і заступництво? Дякую, Ірино Владиславівно, за безцінну, чарівну зустріч, за знання, якими ви щедро ділитеся
Доброго дня, Ірина Владиславівна!
Кожне заняття , яке ви з нами проводите _ дорогоцінне. Надовго в пам'яті залишається враження від побаченого і почутого. Така освіта-найдієвіше і зцілююче. Кудеси з кожним разом все соковитіше і наповнені. Вже і картинка чітка, і тактильні відчуття від кори сосен додалися, і запахи тайги Північної, і звуки. Легше і образи Рідних Богів з'являються. Близько поки не підходжу-з боку через сосонки спостерігаю. Такою окриленою моя Душа стає після наших зустрічей. Шикарний у нас хоровод! Всіх Благ Вам і вашій справі!
Яка ж цікава була зустріч! Дякую, Ірина! Стільки корисного почуто, пізнано. Чудовий Обряд відсікання темного. І, як це і буває, при ходінні в кудеси з Іриною, я відчуваю щось нове і виходжу з кудес зовсім інша.
https://privatelink.de/?https://magiasevera.ru/obuchenie_magiya_gadanie/noch-skipera-stavim-zashchitu-na-kupalo/