Що нового?

Набір учасників Магія продають консультацій Стандарт (Ігор Іванов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 320 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 14.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

"Я не вмію продавати! Я не хочу продвать! Не хочу впарювати! Якщо людині потрібно він сам купить! Я експерт і хочу займатися своєю роботою, а продажі не моє! Продажі це суцільні маніпуляції, я так не хочу!" -

Чи знайомі вам ці висловлювання? Особисто мені дуже і дуже. Деякий час тому я думав точно так само.

І я вирішив, що вихід в скриптах. Береш список питань від якого-небудь імінітого експерта і просто задаєш їх клієнту, і в кінці консультації людина сама купує. Звучить як казка.

Спробував. Вийшло, як то не дуже. Якісь дивні і дурні питання. При чому судячи з того як на мене дивилася людина, безглуздими вороси здавалися не тільки мені. Коротше я себе чувсовал нерозумно, і продажі були нульові.

Поганий скрипт! Ось що подумав я. Потрібно шукати інший. І почалося. Я проходив різні тренінги, купував різні програми, скачував все нові і нові скрипти. І все це я намагався приментяь на своїх консультаціях.

Чи Давало це результати? Так, давало, але м'яко кажучи зовсім не такі як хотілося б.

Я вирішив з'ясувати, що не так. Чому в одних скрипти працюють, а в інших ні? Чому у одного і той же експерта, один скрипт то працює то немає? Як прибрати безглузде почуття, коли ти змушений на консультації говорити завчені фрази і задавати дивні питання?

І головні питання: Як зробити процес продажів на консультації комфортним і при цьому ефективним? Як зробити так що б, цільові клієнти купували програми без маніпуляцій, тиску, і "дожимів"?

Я результаті аналізу і систематизації я знайшов відповіді на ці питання. Я прийшов до висновку що скрипти працюють не стабільно і головне, що можна продавати без них.

Так з'явилася технологія продажу без скриптів. Як виглядає консультація з застосуванням цієї технології? Ви розмовляєте з людиною в звичному і комфортному вам режимі, а в кінці він сам запитує про те скільки коштує ваша програма і як в ній взяти участь. Звучить як казка? Якщо чесно я б сам цьому не повірив роки 4 тому. Але мої продажі і результати моїх клієнтів, говорять про те, що це работате і работате дуже добре.

Раніше я давав цю технологію, тільки преміум клієнтам, в індивідуальноій або груповій роботі. Але останнім часом я отримую багато питань з продажу. І тому я записав курс з продажу, в якому видам весь свій досвід продажів дорогих програм. За моєю задумом цей курс разом закриє всі вопрсои, які у вас можуть виникнути при продажу своїх програм. Так я зможу допомогти більшій кількості експертом, почати продавати через консультації дорогі програми. А ви в свою чергу отримаєте можливість отримати більш нових клієнтів і дати їм шикарні результати.

Так що вивчайте опис і якщо для вас це актуально, робіть замовлення і до зустрічі на уроках курсу.

Продає сайт:
https://privatelink.de/?https://strateginfo2.ru/premiumconss_book

Угорі