Магія рун" заочної"версії навчання - Ви отримаєте докладні, барвисті конспекти всіх 9 модулів тренінгу ("магія РУН: від новачка до майстра. БАЗОВИЙ КУРС".), які зможете освоїти самостійно.
Продаж курсу розпочнеться 26 листопада о 12-00 (мск)
КОНСПЕКТ №1
Посилення роботи рунічних формул через астрологію і планети
Зараз в Інтернеті ви можете зустріти багато рунічних ставів під різні завдання і люди без розбору активують їх на себе пачками.
Якщо ви не будете враховувати місячні цикли, то в кращому випадку формула у вас не спрацює. Але швидше за все ви просто завдасте собі шкоди.
В даному модулі ви отримаєте мій особистий, перевірений місячний календар, використовуючи який ви не тільки убезпечите себе, але ще і значно підсилите і прискорите результати від активованих вами рунічних ставів.
Продаж курсу розпочнеться 26 листопада о 12-00 (мск)
КОНСПЕКТ №1
- знайомство з рунами, значення кожної руни.
- Як ефективно використовувати руни в магії, в мантиці, в яких ситуаціях яку руну використовувати.
- заходи безпеки при роботі з рунами.
- як не нашкодити собі рунической магією.
- 8 обов'язкових навичок при роботі з рунами.
- Боги покровителі (в яких ситуаціях до якого Бога звертатися).
- різновиди псування. Як правильно ставити чистки і захисту.
- посилення дії рун магією кольору.
- Підготовка до ініціації та підключення до рун.
- Створення та активація власного рунічного набору.
- Активація става на зняття блоків і забруднень, накопичених за все життя.
Зараз в Інтернеті ви можете зустріти багато рунічних ставів під різні завдання і люди без розбору активують їх на себе пачками.
Якщо ви не будете враховувати місячні цикли, то в кращому випадку формула у вас не спрацює. Але швидше за все ви просто завдасте собі шкоди.
В даному модулі ви отримаєте мій особистий, перевірений місячний календар, використовуючи який ви не тільки убезпечите себе, але ще і значно підсилите і прискорите результати від активованих вами рунічних ставів.
- Як застосовувати астрологію не тільки як діагностику життя, але і як магічний інструмент і поєднувати з рунічної магією.
- Які дії приносять найкращий ефект в правильні місячні дні.
- за якими місячним дням ні в якому разі не можна проводити рунічні обряди, щоб не нашкодити самому собі.
- Як дотримуючись дні, години і дію сузір'їв посилити в 2,5 рази роботу рунічного става.
- Які місячні дні найпотужніші для лікування і оздоровлення рунами.
КОНСПЕКТ № 3
Ініціація в магію Рун і активація ваших нових потенціалів
Хто б вам що не говорив, але без спеціальної ініціації руни у вас не будуть працювати.
Люди, які активують на себе безліч рунічних формул - без дозволу вриваються в світ рунічної магії. За це буде кармічна обратка.
Саме тому я проведу для вас спеціальну ініціацію, після якої ви "офіційно" на мові рунічної магії отримаєте дозвіл на роботу з рунами.
Створення та активація ставів для захисту та очищення
Руни і здоров'я
Стави на здоров'я - це величезний пласт рунічної магії.
Освоївши цей модуль ви отримаєте базові алгоритми створення складних рунічних в'язів для оздоровлення від більшості недуг.
Складання правильних обмов і змов під ваші конкретні завдання
Пов'язуємо окремі руни в Стави і рунічні в'язі.
У конспекті ви знайдете чітку інструкцію-як правильно пов'язувати окремий руни між собою.
КОНСПЕКТ № 8
Створюємо свої рунічні формули і в'язі під конкретні завдання
У цьому конспекті ви отримаєте інструкцію і практичні завдання і створите свої рунічні стави і в'язі вже під свої конкретні вузькі завдання.
КОНСПЕКТ № 9
Рунічна мантика
- всі конспекти занять в 9 модулях тренінгу
Що не входить в комплект:
Ініціація в магію Рун і активація ваших нових потенціалів
Хто б вам що не говорив, але без спеціальної ініціації руни у вас не будуть працювати.
Люди, які активують на себе безліч рунічних формул - без дозволу вриваються в світ рунічної магії. За це буде кармічна обратка.
Саме тому я проведу для вас спеціальну ініціацію, після якої ви "офіційно" на мові рунічної магії отримаєте дозвіл на роботу з рунами.
- створення своїх магічних інструментів (коло сили, магічний Жезл, Магічний Вівтар).
- створення своєї скриньки для зберігання і підзарядки своїх рунічних робіт.
- куди потрібно наносити рунічні Стави, щоб не створювати перекосів в своєму енергополе
- Як обдаровувати північних богів за їх допомогу у вашій магічній роботі.
- що буває, коли не віднесли дари і як виправити ситуацію.
- активація з швидкодіючими і повільно діючими рунами.
- Практика "позбавлення від гена смерті".
Створення та активація ставів для захисту та очищення
- Активація свого магічного вівтаря, проведення необхідних магічних обрядів для подальшої роботи з рунами.
- ставимо перші формули, Стави, захисту і спеціальний ставши для чищення підсвідомості.
- в яких випадках не можна активувати свої роботи кров'ю або слиною.
- чому можуть не спрацьовувати формули і стави.
- знайомство з магічною етикою та оперативною бойовою рунічною магією.
- як в будь-який момент деактивувати ставши. І як правильно це робити.
- Як зрозуміти, що руни з вами готові працювати. Вчимося розмовляти з рунами і розуміти рунічні знаки.
- Що таке Сила родової єдності.
Руни і здоров'я
Стави на здоров'я - це величезний пласт рунічної магії.
Освоївши цей модуль ви отримаєте базові алгоритми створення складних рунічних в'язів для оздоровлення від більшості недуг.
- Як руни пов'язані з нашими органами.
- яку руну для якого органу або системи використовувати.
- методи зцілення рунами.
- приклади роботи з деякими системами та органами.
- складності при лікуванні рунами і як уникнути.
Складання правильних обмов і змов під ваші конкретні завдання
- чим може загрожувати для вас неправильно складений змову або обмову.
- що обов'язково потрібно враховувати в обмові або змові, щоб не нашкодити собі магією. І щоб ваш рунічний ставши не свавільно в роботі.
- обмову для припинення роботи става.
- готові варіанти обмов під різні завдання.
- Формула, яка обнуляє дію всіх раніше поставлених рун. Моя особиста розробка.
Пов'язуємо окремі руни в Стави і рунічні в'язі.
У конспекті ви знайдете чітку інструкцію-як правильно пов'язувати окремий руни між собою.
КОНСПЕКТ № 8
Створюємо свої рунічні формули і в'язі під конкретні завдання
У цьому конспекті ви отримаєте інструкцію і практичні завдання і створите свої рунічні стави і в'язі вже під свої конкретні вузькі завдання.
КОНСПЕКТ № 9
Рунічна мантика
- Що таке енергетика рунічної мантики.
- рекомендації при роботі з рунами в мантиці.
- значення рун на визначення причин чаклунства і негативу.
- Які руни дають дозвіл на ворожіння, які кажуть що не можна гадати в даний момент.
- асоціативні ланцюжки в мантических значеннях рун.
- трактування рун в розкладах на виявлення наявності негативу на людину.
- рунічні розклади по основним важливим життєвим моментам.
- всі конспекти занять в 9 модулях тренінгу
Що не входить в комплект:
- мій зворотний зв'язок-працювати за конспектами ви будете самостійно
- готові Стави-в комплект не входить каталог авторських готових ставів
https://privatelink.de/?https://lumos22.com/as_runy-pdf/