Що нового?

Придбаний [Магія таргету] Нейросвітло: запуск себе в рекламі (Надія Ґабльовська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 20000 ГРН
Учасників: 0 з 20
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 1040 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму

Курс для тих, хто хоче запускати рекламу в енергії, а не в стресі

Я створила цей курс не просто як таргетолог.

Я створила його як людина, яка щиро вірить: стан вирішує все. Це не про сухі інструкції, а про глибину.

Про ресурс, довіру до себе й ті внутрішні сигнали, які ми часто ігноруємо. Тут буде і про цифри, і про сенси. І про те, як реклама може бути м’якою силою, а не виснажливим марафоном.

Я не змушуватиму вас «продавати на натиску».

Я покажу, як транслювати своє світло — і саме воно приведе до вас ваших людей.

Цей курс — для тебе, якщо:
  • Ти хочеш налаштовувати рекламу, зберігаючи себе
  • Хочеш продавати, не втрачаючи сенсу і смаку до життя
  • Тобі важливо чути інтуїцію, а не лише аналітику
  • Ти вірш у себе, але трохи губишся у «як правильно»
Я буду поруч, щоб показати:
  • реклама може бути про тебе — справжню.
  • І вона працює саме тоді, коли ти світлиш.
Програма курсу

• Хто ви і що хочете нести у світ - Починаємо з головного — з тебе. З твого внутрішнього світла. Бо реклама працює найкраще, коли створена з глибокого «хочу», а не з примусу.
  • З чого починається запуск реклами? - Розбираємо, з чого складається реклама на енергетичному та технічному рівні. Як підготуватись так, щоб запуск не виснажив, а навпаки — надихнув.
  • Створюємо будиночок для твого продукту — бізнес-сторінку - Жодна реклама не працює без «домівки». Створюємо профіль, у якому хочеться залишитись. Бо візуал і структура — це теж енергія.
  • Що таке рекламний кабінет? - Познайомимося з Ads Manager без страху. Поясню просто, без технічного шуму, щоб ти не боялася «кнопок», а керувала процесом з легкістю.
  • Цілі рекламної кампанії - Навчимося обирати цілі не навмання, а свідомо. Зрозумієш, яка мета приведе саме до твоїх результатів і не забере всі сили.

• Оффер та цільова аудиторія - Заглибимось у те, що ти пропонуєш, і кому це справді потрібно. Бо сильний оффер — це щира відповідь на біль і мрію твоєї людини.
  • Що таке рекламний креатив? - Навчимося створювати візуали та тексти, які чіпляють не тільки очі, а й серце. Без штампів. Без пафосу. Тільки правда й енергія.
  • Запускаємо рекламну кампанію - Крок за кроком збираємо всі пазли разом. Запускаємо рекламу в стані впевненості, а не паніки. Техніка + енергія = результат.
  • Як проаналізувати успішність рекламної кампанії? - Бо ми не просто тицяємо кнопки — ми керуємо процесом. Навчимося читати метрики, розуміти, що працює, і як масштабувати.
  • Фінальне заняття! - Підведемо підсумки, розберемо запуски учасників, і закріпимо те, що вже стало твоїм. Бо це вже не просто курс — це твій новий рівень ✨
Цей курс — не просто про рекламу.

Це про тебе. Про твою силу. Про те, як трансформувати внутрішній ресурс у зовнішній результат.

Бо кожен твій продукт — не випадковий. Він несе твій сенс, твою енергію, твою правду.
А реклама в стані — це не про тиск, а про потік. Не про “треба”, а про “я хочу і я можу”.

Якщо ти відчуваєш, що час діяти і звучати — це той самий знак.
Дозволь собі просуватися м’яко, чесно, зі стану наповненості.
Дозволь своєму бізнесу рости в гармонії з тобою.

Price: 20 000 uah

Lessons: 11

Language: Ukrainian

https://magiia-targetu.kwiga.com/courses/neirosvitlo

Угорі