Що нового?

Придбаний Магія тіла. Як зменшити обсяги. Тариф "Доступ на 15 днів" (Антон Шапочка)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 552 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 35.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Здоров.
Ти знаєш, що худнути можна по-різному.
Це можна робити за рахунок зменшення жирового компонента або м'язового. а іноді і того і іншого разом.

Мене звуть Антон Шапочка і за 20 років роботи у фітнес індустрії я прийшов до того, що стандартні фітнес підходи не завжди ефективні.
Людям занадто важко дотримуватися графіки тренувань, витримувати "правильне харчування" і так далі

Моя думка-для швидкого і головне стійкого результату необхідно попрацювати з 3 компонентами:
  • м'язами
  • мозком
  • лімфатичною системою
Мікс цих трьох змінних, дає дуже хороший результат, який помітний вже з найперших днів!

Мій новий марафон "Магія тіла: як зменшити обсяг" містить 6 практик-експедицій з дослідження роботи свого тіла.

Тіло завжди поліпшується! Головне дати йому Ресурс, а не забрати.

Абсолютно приголомшливі методики, які дадуть тобі швидкий результат.

Інтенсивні тренування можуть бути і без використання Берпі і божевільного "темпу" роботи.

Ми попрацюємо з диханням, м'язами ніг, сідниць і живота.
Приділимо увагу грудній клітці, рукам і шиї.

Що дозволить отримати результат вже відразу після практик.

Ти побачиш наскільки ефективні і дієві можуть бути прості і дивовижні вправи!

Всього 20 хвилин практики в день поміняють твоє тіло і твоє ставлення до нього!

Упевнений, що подібні вправи ти жодного разу не зустрічав в стандартному тренувальному процесі, але всі ці рухи ти часто зустрічаєш у своєму повсякденному житті.

Чекаю тебе на своїй новій експедиції...

Важливо! Зроби виміри і фотографії до і після як окремих експедицій, так і всієї подорожі!!!

https://ashapochka.com/item/magiya-tela.-kak-umenshit-obemy

Угорі